Ειδήσεις 3

Ιαπωνία και Splatoon

Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

To Splatoon ήταν ένα IP που πραγματικά χρειαζόταν η μαμά Nintendo και το οποίο παρά τα όποια και πολλά προβλήματα του Wii U πούλησε εξαιρετικά καλά!

Ίσως η αγορά μάλιστα της Ιαπωνίας δείχνει το δρόμο και για το τι μέλλει γενέσθαι. Τι θέλουμε να πούμε;

Σύμφωνα λοιπόν με τις πωλήσεις, το Splatoon πούλησε 1.356.993 αντίτυπα στην Ιαπωνία. Αν εξαιρέσουμε το Wii και τη φρενίτιδα των τίτλων του, τότε το Splatoon έχει το πλέον επιτυχημένο launch από εποχής PS2!

Μάλιστα το 50% των κατόχων Wii U στην Ιαπωνία απέκτησαν τον τίτλο!

Σχόλια χρηστών:
  1. Θεωρώ ότι το Splatoon δεν είναι η επιτυχία της Nintendo. Η σημαντική νίκη και επιτυχία για τη Nintendo είναι το GARAGE PROJECT (νέοι developers ρίχνουν ιδέες για νέα παιχνίδια) στο οποίο επένδυσε η Nintendo και φαίνεται ότι είναι αρκετά υποσχόμενο. Επιπλέον αυτοί ήταν που αποφάσισαν να κάνουν μια νέα ΙP παρά να στηριχτούν πάνω στο Mario, φαίνετια ότι είναι διψασμένοι για νέα πράγματα και διακρίσεις. Επίσης η Nintendo είχε υποσχεθεί και άλλα παιχνίδια από το Garage Project αλλά από ότι φαίνεται όλα έφαγαν αναβολή για το NX.
    Το Splatoon είναι μια τεράστια στιγμή για το developement της Nintendo και πιστεύω πως αν δεν είχε την ατυχία να πέσει πάνω στο Wii U θα το είχαμε καταλάβει πολύ καλύτερα. Έχει τις προδιαγραφές να μετατραπεί σε κάτι πολύ μεγάλο στο προσεχές μέλλον πάντως.
    Ο κύριος λόγος που πιστεύω τα παραπάνω είναι ότι η Nintendo κατάφερε (με τεράστια καθυστέρηση πάντως) να φτιάξει ένα σύγχρονο FPS, πλήρες, με σοβαρό on line κλπ (καθόλου αυτονόητα όλα αυτά), όχι αντιγράφοντας τους άλλους, αλλά δημιουργικά με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο, στο δικό της στυλ. Εννοείται πως τέτοιες προσπάθειες πρέπει να είναι πρότυπο όχι μόνο για την ίδια την Nintendo, αλλά και για την βιομηχανία γενικότερα. Για το μόνο που λυπάμαι είναι πως δεν μου αρέσουν τα fps ώστε να το χαρώ και εγώ και να μπορώ να έχω καλύτερη άποψη...
    "Σύμφωνα λοιπόν με τις πωλήσεις, το Splatoon πούλησε 1.356.993 αντίτυπα στην Ιαπωνία. Αν εξαιρέσουμε το Wii και τη φρενίτιδα των τίτλων του, τότε το Splatoon έχει το πλέον επιτυχημένο launch από εποχής PS2! Μάλιστα το 50% των κατόχων Wii U στην Ιαπωνία απέκτησαν τον τίτλο! "
    Άλλη μια απόδειξη πως όταν θέλει η Nintendo , μπορεί ..

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com