Ειδήσεις

Ιδανικό μέρος εργασίας για γυναίκες η Nintendo

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Από πρόσφατη παρουσίαση μάθαμε πως οι κάτοχοι του Switch είναι απόλυτα μοιρασμένοι μεταξύ αντρών και γυναικών (50%-50%). Αναπόφευκτο λοιπόν το ερώτημα αναφορικά με το ποιο είναι το ποσοστό των γυναικών που εργάζονγται στα τμήματα ανάπτυξης υλικού και λογισμικού της Nintendo.

Στην ερώτηση αυτή απάντησε πρώτος ο Shinya Takahashi , λέγοντας ότι “υπάρχουν πολλές γυναίκες προγραμματιστριες στα τμήματα ανάπτυξης λογισμικού. Συγκεκριμένα υπάρχει και ένας πολύ μεγάλος αριθμός γυναικών μεταξύ των σχεδιαστών μας. Πολλές από αυτές έχουν παιδιά, και έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον για να δουλεύουμε με άνεση ακόμα και για όσους έχουν παιδιά. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και να βρίσκουν ικανοποίηση στο έργο τους “.

Ο Shigeru Miyamoto απάντησε επίσης στην ερώτηση, εξηγώντας ότι “υπάρχουν επίσης πολλές γυναίκες που συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη. Η director της σειράς Animal Crossing είναι γυναίκα και υπάρχουν πολλές γυναίκες σχεδιαστές που δουλεύουν ενεργά. Όταν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω άλλες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι συντριπτικά κυριαρχούμενες από άνδρες. Σε σύγκριση με εταιρείες όπως αυτές, η Nintendo έχει πολλές γυναίκες προγραμματιστριες “.

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: