Ειδήσεις

Natsume: Νέες ανακοινώσεις έρχονται "στο εγγύς μέλλον"

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Το Harvest Moon είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά. Έτσι είναι ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχειά της. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Tumblr η εταιρεία έγραψε σχετικά με τα σχέδια της για το νέο έτος, ελπίζοντας ότι θα ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς της σειράς.

Πέρυσι, το 2018 ήταν ένα από τα καλύτερα χρόνια για εμάς .
Κυκλοφορήσαμε την τελευταία συνέχεια στο franchise Harvest Moon, το Harvest Moon: Light of Hope Special Edition τον Μάιο, για Nintendo Switch και PlayStation 4. Ο τίτλος ξεπέρασε τις προβλέψεις μας και έθεσε ακόμη και νέο ρεκόρ πωλήσεων .
Επιπλέον, κυκλοφόρησε η έκδοση για κινητά (iPhone και Android) το Σεπτέμβριο. Και οι δύο κυκλοφορίες τα πάνε πολύ καλά.
Το Harvest Moon: Light of Hope είναι ο πρώτος αληθινά mutliplatform τίτλος μας που μπορείτε να απολαύσετε σε Nintendo Switch, Sony PlayStation 4, Steam, iPhone και Android. Αυτός ο τίτλος τα έχει πάει πολύ καλά σε όλες τις πλατφόρμες χάρη στους πιστούς οπαδούς του Harvest Moon. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση σε όλους τους οπαδούς για τη συνεχή υποστήριξή τους.
Σήμερα εργαζόμαστε σε αρκετούς νέους τίτλους που θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον, για να συνεχίσουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς μας ανα τον κόσμο το 2019 και έπειτα.

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: