Ειδήσεις 12

Nintendo: H τρίτη πιο προβεβλημένη εταιρεία videogames στην τηλεόραση για το Δεκέμβριο του 2018

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Για το μήνα Δεκέμβριο του 2018, η Nintendo ήρθε στην τρίτη θέση συνολικής δαπάνης σε τηλεοπτικές διαφημίσεις στην Αμερική. Στην πρώτη θέση ήταν η Sony με το PS4, και στη δεύτερη η Microsoft με το Xbox. Αναλυτικά:

 • Δαπάνησε 10,5 εκατομμύρια δολάρια για 18 διαφημίσεις που έπαιξαν πάνω από 4.700 φορές
 • 609,1 εκατομμύρια εμφανίσεις
 • Το εμπορικό σήμα “Super Smash Brothers Ultimate: One More Try” είχε τις μεγαλύτερες δαπάνες (περίπου 2,1 εκατομμύρια δολάρια)
 • Τα MTV, Teen Nick και Adult Swim ήταν τρία δίκτυα με τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς

Σχόλια χρηστών:
 1. Έκανα όπως μου είπατε copy paste στο pc όλα καλά ευχαριστώ για την βοήθεια
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Supernino
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Κάτι άσχετο με το θέμα που συζητάτε. Θέλω να βάλω μεγαλύτερη sd στο Switch υπάρχει γρήγορος τρόπος μεταφοράς τον παιχνιδιών στην νέα κάρτα ή πρέπει να τα ξανά κατεβάσω από την αρχή?  Δες εδώ:

  https://en-americas-support.nintendo...intendo-switch
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από geo2004z
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Δεν κατεβάζεις τίποτα. Copy paste κάνεις τα saves και τα παιχνίδια και είσαι έτοιμος!! Το έκανα πρόσφατα.  Τα saves δεν είναι στην SD. Κατά τ' άλλα ναι, αρκεί να έχεις PC με αρκετό χώρο και ένα card reader.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Supernino
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Κάτι άσχετο με το θέμα που συζητάτε. Θέλω να βάλω μεγαλύτερη sd στο Switch υπάρχει γρήγορος τρόπος μεταφοράς τον παιχνιδιών στην νέα κάρτα ή πρέπει να τα ξανά κατεβάσω από την αρχή?  Δεν κατεβάζεις τίποτα. Copy paste κάνεις τα saves και τα παιχνίδια και είσαι έτοιμος!! Το έκανα πρόσφατα.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Supernino
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Κάτι άσχετο με το θέμα που συζητάτε. Θέλω να βάλω μεγαλύτερη sd στο Switch υπάρχει γρήγορος τρόπος μεταφοράς τον παιχνιδιών στην νέα κάρτα ή πρέπει να τα ξανά κατεβάσω από την αρχή?  Από όσο είπαν, στο pc μπορείς να κανείς αντιγραφή από την μια sd σε άλλη sd.
  Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο περίπλοκο θέμα η σύνδεση joycons με ένα Switch Mini. Τα παιχνίδια που απαιτούν joycons είναι ελάχιστα (και όχι τίποτα τρομερό από άποψη ποιότητας), ενώ η Nintendo έχει κάνει χειρότερα στο θέμα του χειρισμού. Ξεχνάει κανείς το NSMBU στο WiiU που για να παίξεις με φίλους έπρεπε να έχεις μόνο wiimotes και δεν μπορούσε ο player 1 να χρησιμοποιήσει το gamepad;
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Supernino
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Κάτι άσχετο με το θέμα που συζητάτε. Θέλω να βάλω μεγαλύτερη sd στο Switch υπάρχει γρήγορος τρόπος μεταφοράς τον παιχνιδιών στην νέα κάρτα ή πρέπει να τα ξανά κατεβάσω από την αρχή?  Δυστυχώς ξανακατεβάζεις.....
Πηγή :

gonintendo.com

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση