Ειδήσεις 2

O δικός μας Dimpap28 στο House Twenty Four της Wind!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Popcode οργάνωσε το τέλειο Σαββατιάτικο πρωινό για 4 τυχερούς gamers που κληρώθηκαν να επιδείξουν τα skills τους σε ένα από τα διασκεδαστικότερα online games του Nintendo Switch, το πολύχρωμο Splatoon 2. Στην παρουσίαση -ποιός άλλος- από τον δικό μας Dimpap28 aka Δημήτρη Παπαλέξη!

 

Διαβάστε το πλήρες σχετικό άρθρο από το Oneman εδώ!

 

Σχόλια χρηστών:
 1. Καλή κίνηση (ειδικά για ένα τόσο υποτιμημένο IP!), αλλά καλό είναι να ειπωθεί ότι το netcode (tickrate*) του παιχνιδιού (και όχι μόνο του συγκεκριμένου) είναι φτιαγμένο για τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή (low-end ADSL, 3G συνδέσεις).
  Αυτό το λέω για να μην πάει να βάλει κανείς "fiber" (που στην ουσία πάλι χαλκός είναι, αλλά τεσπά) και νομίζει ότι θα δει διαφορά... για άλλους λόγους βάζεις VDSL (περί αυτού πρόκειται) 100-200 Mbps (το 200άρι ακόμα δεν έχει διατεθεί Ελλάδα btw), όχι για online gaming.
  Με λίγα λόγια εξαρτάσαι από τον κώδικα του παιχνιδιού και από τις συνδέσεις των άλλων παικτών αναφορικά με lag & disconnections. Μπορείς να έχεις την τελειότερη σύνδεση του κόσμου, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τις συνδέσεις των άλλων παικτών.
  * https://www.reddit.com/r/splatoon/comments/6rc4lv/splatoon_2s_tick_rate_is_only_16hz_this_is_a/
  Χοντρικά το παιχνίδι ζητάει μόλις 180 Kbps upload για αγώνα των 8 παικτών...
  Το είδα! Συγχαρητήρια! 🙂 Δυνατά Ninty team! Τέτοια να βλέπουμε...! :') <3

Δείτε επίσης:

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com