Ειδήσεις 6

Ο Mario στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Dimpap28

Super Moderator at ninty.gr
Editor @ ninty.gr / Sustainable Energy Engineer ||| RENAULT Sport Formula One Team \ Nintendo
Dimpap28

Latest posts by Dimpap28 (see all)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξήχθησαν στο Ρίο της Βραζιλίας έφτασαν στο τέλος τους και όπως κάθε φορά μέσω της τελετής λήξης οι διοργανωτές ανέθεσαν τους επόμενους αγώνες στη χώρα που θα τους αναλάβει. Έτσι, το 2020 η πόλη του Τόκιο θα υποδεχθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας να δίνει το παρόν στην τελετή λήξης του Ρίο, παρευρισκόμενος σε χρόνο ρεκόρ από το Τόκιο με τη βοήθεια του… Mario!

Στο βιντεάκι που ετοίμασαν οι διοργανωτές για τους Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο, πολλοί γνώριμοι χαρακτήρες από anime και videogames έδωσαν το παρόν, με τον Mario να κλέβει την παράσταση, μιας και με τη βοήθειά του ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας κατάφερε μέσω ενός πράσινου warp pipe από το σύμπαν του Mario να βρεθεί από το Τόκιο στο Ρίο, ντυμένος σαν Mario και κρατώντας το καπέλο του αγαπημένου μας υδραυλικού, το οποίο έγραφε “TOKYO” αντί του γνωστού “Μ”. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

[twitter_video id=”767529677955018753″]
Σχόλια χρηστών:
 1. Ωραίο αλλά αρνητικό για την ελληνική μετάδοση ότι δεν είπαν κυριολεκτικά τίποτα για το mario..Το μόνο που έλεγε ο σχολιαστής ήταν για κάτι σύμβολα που κάνανε οι χορευτές που προέρχεται από την Ιαπωνία...Για mario,warp pipes,videogames τίποτα!!!
  SHot-OS
  Πραγματικά ωραίο αλλά... δεν ένοιωσε άσχημα τέτοιο πρόσωπο να κάνει cosplay Mario??? Πάντως απο ότι φάνηκε το 2020 θα είναι πολύ geeky Ολυμπιακοί αγώνες!!!

  Δε νομίζω να έπεσε στα μάτια μας επειδή δεν ήταν ένας ακόμα σοβαροφανής πολιτικός. 😛
  Πραγματικά ωραίο αλλά... δεν ένοιωσε άσχημα τέτοιο πρόσωπο να κάνει cosplay Mario??? 😛 Πάντως απο ότι φάνηκε το 2020 θα είναι πολύ geeky Ολυμπιακοί αγώνες!!! :thumbsup:
  Φανταστικό! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για την Nintendo να βγει σε όλο τον πλανήτη ο πρωθυπουργός μέσα από pipe ντυμένος Super Mario.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com