Ειδήσεις

Ο παραγωγός του Devil May Cry μιλάει για τη πιθανότητα εμφάνισης του Dante στο SSB και του DMC στο Switch

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Devil May Cry είναι μια σειρά που έχει αγνοήσει εντελώς τις πλατφόρμες της Nintendo μέχρι στιγμής, όπως και το επερχόμενο Devil May Cry 5. Ο παραγωγός του παιχνιδιού της Capcom, ο Hidaki Itsuno, βρέθηκε πρόσφατα σε μια περιοδεία τύπου για Devil May Cry 5 και μίλησε σε πλήθος μέσων όπως το VG 24/7. Τον ρώτησαν για την πιθανότητα ο Dante, ο κύριος χαρακτήρας της σειράς, να προστεθεί στο Super Smash Bros. Ultimate ως DLC χαρακτήρας.

Λοιπόν το σκεφτόμαστε αυτό … Είμαι πολύ σίγουρος ότι … όλοι οι χαρακτήρες στο Smash έχουν τουλάχιστον κάποιο παιχνίδι σε μια πλατφόρμα της Nintendo, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτό είναι το ζήτημα. Το Devil May Cry δεν έχει ποτέ βρεθεί σε μια πλατφόρμα της Nintendo. Φαίνεται λοιπόν ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την Capcom για να βγάλει το Devil May Cry σε μια πλατφόρμα της Nintendo με οποιονδήποτε τρόπο!

Hidaki Itsuno
Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com