Ειδήσεις 364

O producer του ARMS σκέφτεται ήδη sequel του τίτλου!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Famitsu , μεταφρασμένη από το NintendoEverything , ο Kosuke Yabuki αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με τις ενημερώσεις του παιχνιδιού, σημειώνοντας ότι το σχέδιο ήταν πάντα το ARMS να φθάσει στην έκδοση 5.0.0 μέχρι το τέλος του 2017.

Ενδιαφέρον προκαλεί πως κάποιες προσθήκες  που έγιναν δεν είχαν προγραμματιστεί από την αρχή, όπως για παράδειγμα η δημιουργία του Springtron!

Ένα ιδιαίτερα αξιοσημείωτο τμήμα της συνέντευξης συζητά την περιπέτεια γύρω από το παιχνίδι, με τον Yabuki να αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του  Spring Man στον τίτλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Υπάρχουν ακόμα πολλά βαθύτερα στοιχεία στο ARMS που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Για παράδειγμα, ο τρέχον  Spring Man είναι ο τρίτος που έχει αυτό το όνομα. Ο Yabuki θα ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες από αυτές τις ανέκδοτες ιστορίες εάν του δοθεί η ευκαιρία.

 

Σχόλια χρηστών:

 1. Σε ένα παρόμοιο στυλ με τα Splatfests του Splatoon 2 , οι εκδηλώσεις του Party Crash δίνουν στους παίκτες κάτι διαφορετικό για να ξαναβάλουν τα «γάντια» τους. Τα καλά νέα για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν είναι ότι μπορούν αμέσως καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη νέο Party Crash Event
  Και πολλά έκαναν.
  Δώσανε 30% επιπλέον περιεχόμενο σε ένα ήδη καλό παιχνίδι, χωρίς κόστος.
  Η Bethesda θα χρέωνε κάθε νέο μαχητή 5 ευρώ.
  Το ARMS, σας το παρουσιάσαμε πλήρως με εκτενές video review πρώτοι, και έκτοτε ακολουθούμε ευλαβικά τον τίτλο με τις πολλές και ουσιώδεις προσθήκες σε μαχητές και πίστες. Πλέον έφτασε η ώρα να μιλήσουν μερικοί από τους καλύτερους παίχτες του είδους! Πάρτε σημειώσεις και δείτε αμέσως μετά το ARMS Japan Grand Prix 2017 Fukuoka tournament!
  Διαβάστε περισσότερα »
  Η επόμενη ενημέρωση για το ARMS έρχεται αύριο, ανακοίνωσε η Nintendo. Η έκδοση 4.0.0 είναι η επόμενη αξιοσημείωτη ενημερωμένη έκδοση και θα προσθέσει διάφορα νέα στοιχεία. Η Nintendo αφήνει να εννοηθεί πως θα έρθει άλλος ένας νέος μαχητής, ο οποίος θα προστεθεί στο ARMS. Θα δούμε επίσης κάποια νέα χαρακτηριστικά και προφανώς κάποιο είδος νέας λειτουργίας. Θα σας ενημερώσουμε όταν η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση