Ειδήσεις

Ο σχεδιαστής των Star Fox, F-Zero αποσύρεται έπειτα από 30 χρόνια στη Nintendo

Ο σχεδιαστής των Star Fox, F-Zero αποσύρεται έπειτα από 30 χρόνια στη Nintendo
Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Ο βετεράνος σχεδιαστής Takaya Imamura αποχώρησε από τη Nintendo μετά από περισσότερες από τρεις δεκαετίες στην εταιρεία.

Με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook σήμερα το απόγευμα σημείωσε ότι χθες ήταν η τελευταία του μέρα στη Nintendo. Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που εκτείνεται σε έξι γενιές κονσολών, ο Imamura δούλεψε σε μερικά από τα μεγαλύτερα franchise της Nintendo όπως το Donkey Kong και τη σειρά Zelda. Η δουλειά του για τον τελευταίο καιρό περιελάμβανε το σχεδιασμό του αγαπημένου χαρακτήρα (Tingle), ωστόσο είναι γνωστός για τη δημιουργία του Fox McCloud.

Σε μια αξέχαστη συνέντευξη του 2017 , ο Imamura υπενθύμισε πώς το παιχνίδι αρχικά θα είχε ανθρώπινους πρωταγωνιστές μέχρι που ο θρύλος της Nintendo Shigeru Miyamoto παρενέβη.

Ο Miyamoto το ανέτρεψε και πρότεινε να γίνουν ζώα”, είπε. “Κάναμε τον κύριο χαρακτήρα αλεπού λόγω της σχέσης του με το ναό Fushimi Inari Taisha κοντά στα κεντρικά γραφεία και στη συνέχεια για τους άλλους χαρακτήρες, επιλέξαμε ανάμεσα στους τύπους ζώων που εμφανίζονται στις ιαπωνικές λαϊκές ιστορίες. Αλλά υπάρχει κάτι για το οποίο δεν έχω ακόμη μιλήσει. Τα πρόσωπα των χαρακτήρων στο Star Fox βασίζονται σε μέλη του προσωπικού της Nintendo κατά την εποχή. Ο Fox έχει ένα πρόσωπο σαν αλεπού όπως το Miyamoto … Και ο κακός Andross είναι … Δεν πρέπει να πω. (Γέλια)

Σχόλια χρηστών:
Πηγή είδησης :

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση