Ειδήσεις 1062

Ο συνδημιουργός του Xbox θαυμάζει το Switch!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Ο Ed Fries ήταν ένας από τους δημιουργούς του αρχικού Xbox, αλλά από τότε μετακόμισε από τη Microsoft. Σε ένα απόσπασμα συνεντεύξεων από το Geekwire, ο Fries ερωτάται για το τι σκέφτεται για το Nintendo Switch. Μπορείτε να δείτε την απάντηση του Fries παρακάτω.

Όταν το είδα για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι ήταν δημιουργικό, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν και πετυχημένο. Ορισμένες από τις ιδέες που είχαμε πραγματικά συζητήσει για το Xbox, όπως τα controllers που θα μπορούσατε να διαχωρίσετε και να κρατήσετε ένα σε κάθε χέρι. Επαίξα για πρώτη φορά το Zelda στο Wii U και απολαύσα το παιχνίδι και σκέφτηκα ότι ίσως δεν χρειάζομαι ένα Nintendo Switch. Τελικά “λύγισα” και πήρα ένα Nintendo Switch για να παίξω το Mario, και έμεινα πραγματικά έκπληκτος αναφορικά με το πόσους διαφορετικούς και δημιουργικούς τρόπους χρησιμοποίησαν τα controllers, πώς μπορούν να ενωθούν σε διαφορετικά setup, ή πως μπορείτε να τα χωρίσετε και να τα δώσετε σε άλλο παίκτη! Είναι κάτι που με κέρδισε πραγματικά!

Λατρεύω πόσο δημιουργική είναι η Nintendo. Τώρα έχουν αυτό το Nintendo Labo με το χαρτόνι. Όταν είδα ότι σκέφτηκα, καλό για την Nintendo, μου αρέσει ακριβώς πώς σκέφτονται πάντα χωρίς περιορισμούς. Αυτό το χαρτονένιο πράγμα συνδέεται με ολόκληρο τη φιλοσοφία της Nintendo και είναι υπέροχο να έχουμε παιδιά που κτίζουν κάτι σε φυσική μορφή!

 

Σχόλια χρηστών:
 1. Νόμιζα ότι είχες καταλάβει για τι πράγμα μιλάω τόση ώρα, αλλά anyway. Θα καταλάβεις όταν έρθει η ώρα...
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από blackmore
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Πέρασαν αυτές οι εποχές, και το ds fat το ίδιο έλεγαν, και το βρίσκεις σε χαμηλότερη τιμή από ότι το lite ή το dsi.  Τι εννοείς πέρασαν; Είχε nVidia κερκόπορτα το DS fat;

  Το Switch μέχρι στιγμής είναι αρκετά κλειδαμπαρωμένο σε σύγκριση με τις προηγούμενες κονσόλες της Nintendo και την ζημιά την έκανε η αβλεψία της nVidia... δεν υπάρχει άλλη τρύπα.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Ποτέ μην λες ποτέ. Το day 1 (T210) Switch θα αποκτήσει τρελό resale value στο μέλλον έναντι του T214/Mariko (BootROM exploit fixed)...

  Ήδη στην ελληνική αγορά είναι 50/50 ποιό θα πετύχεις (ας μην μιλήσουμε για USA/UK/Japan) βάσει serial number και το 2019-2020 δεν θα έχει μείνει τίποτα απολύτως (παρά μόνο ebay αγγελίες σε "τιμή προσφοράς" ).

  Όσοι το πούλησαν το 2018 γιατί "it haz no gamez", θα το μετανιώσουν στο μέλλον... bookmark this post.  Πέρασαν αυτές οι εποχές, και το ds fat το ίδιο έλεγαν, και το βρίσκεις σε χαμηλότερη τιμή από ότι το lite ή το dsi.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από blackmore
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Για όσους το έχουν δεν θα υπάρχει λόγος αγοράς, εκτός και αν καταφέρεις να πουλήσεις αυτό το switch σε καλή τιμή, αλλά με τόσες αγγελίες λίγο δύσκολο. Εκτός και αν θέλεις 2 switch.  Ποτέ μην λες ποτέ. Το day 1 (T210) Switch θα αποκτήσει τρελό resale value στο μέλλον έναντι του T214/Mariko (BootROM exploit fixed)...

  Ήδη στην ελληνική αγορά είναι 50/50 ποιό θα πετύχεις (ας μην μιλήσουμε για USA/UK/Japan) βάσει serial number και το 2019-2020 δεν θα έχει μείνει τίποτα απολύτως (παρά μόνο ebay αγγελίες σε "τιμή προσφοράς" ).

  Όσοι το πούλησαν το 2018 γιατί "it haz no gamez", θα το μετανιώσουν στο μέλλον... bookmark this post.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από geo2004z
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Μα αυτά είναι ήδη αρκετά για ένα φορητό σύστημα!!!! Μακάρι.....  Για όσους το έχουν δεν θα υπάρχει λόγος αγοράς, εκτός και αν καταφέρεις να πουλήσεις αυτό το switch σε καλή τιμή, αλλά με τόσες αγγελίες λίγο δύσκολο. Εκτός και αν θέλεις 2 switch.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από blackmore
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Με όσα ξέρουμε για την Nintendo, το πιθανότερο είναι να βάλει μια νέα οθόνη με μεγαλύτερη φωτεινότητα και μια sd μαζί δώρο, άντε και να βάλει και μια καλύτερη μπαταρία, κάτι παραπάνω δεν το πιστεύω.  Μα αυτά είναι ήδη αρκετά για ένα φορητό σύστημα!!!! Μακάρι.....
  Με όσα ξέρουμε για την Nintendo, το πιθανότερο είναι να βάλει μια νέα οθόνη με μεγαλύτερη φωτεινότητα και μια sd μαζί δώρο, άντε και να βάλει και μια καλύτερη μπαταρία, κάτι παραπάνω δεν το πιστεύω.

Αφήστε μια απάντηση