Ειδήσεις

O Takahashi δήλωσε πως η Nintendo "ερευνά νέο hardware"

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Shinya Takahashi της Nintendo ήταν στα Βραβεία BAFTA 2018 για να εκπροσωπήσει τη Nintendo. Σε εκδήλωση, ο Takahashi είχε σύντομη συνέντευξη με το BBC. Παραδόξως, ο Takahashi  έκανε μια δήλωση που ίσως δεν τη περιμέναμε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Nintendo Switch.

 Η Nintendo εργάζεται διαρκώς για τη δημιουργία νέου hardware, γι ‘αυτό εργαζόμαστε στο RnD της Εταιρείας. Έτσι, μπορεί να δείτε ένα νέο σύστημα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τι λέτε;

Σχόλια χρηστών:
 1. Πάρε PS4 και τελείωνε ρεεεε.
  Και πάρε πίσω το WiiU σου.
  Φαντάσου μόλις το πάρεις να ανακοινωθεί χ2 με oled, καλύτερη αυτονομία και άλλο τσιπάκι wifi. 100% συμβατότητα.
  Εμείς που το πήραμε d1 το έχουμε ήδη λιώσει, δεν θα ξενερώσουμε. Εσύ όμως... 😀
  TechPriestNS
  Όπως έγραψα στο νήμα του switch o τυπάς βασικά υπονόησε (και πέραν από κάθε λογική γιατί για άλλο ερωτήθηκε - άλλο απάντησε εσκεμμένα ίσως) ότι κάτι θα δούμε σύντομα. Άντε πάρε switch τώρα. Θα περιμένω E3 - κομμένες η μ@@ με την Nintendo. Πάνω που είχα χαρεί αλλά θα μου βγάλουν κανένα switch mini (αυτό που θέλω) και θα τραβάω τα βυζιά που δεν έχω.
  Η λογική υποδεικνύει ότι θα βγάλουν switch σταθερό αν λάβω υπόψη τα nvidia shield. Αυτό μου είναι πέρα για πέρα αδιάφορο φυσικά.
  Αλλά nintendo =/= logic.

  Αυτό σκέφτηκα κι εγώ... πάνω που το πήρες απόφαση -> τσουπ, νατα τα διαόλια για Tegra X2! 😛
  δεν ειπε κατι καινούργιο,οταν βγαίνει στην παραγωγή μια κονσόλα αμέσως μετά εργάζονται στο επόμενο project το εχουν αναφέρει πολλες φορές τα υπόλοιπα ειναι για την δημιουργία κλίματος

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: