Ειδήσεις

Πρώην επικεφαλής του Fortnite αποκαλύπτει γιατί δεν υπάρχουν χαρακτήρες της Nintendo στο παιχνίδι

Πρώην επικεφαλής του Fortnite αποκαλύπτει γιατί δεν υπάρχουν χαρακτήρες της Nintendo στο παιχνίδι
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Με την πάροδο των ετών, το Fortnite έχει προσθέσει στο παιχνίδι του τόνους χαρακτήρων και skins από όλες τις βιομηχανίες του κόσμου: από τις μασκότ του PlayStation και του Xbox μέχρι επιτυχημένες σειρές, anime, αθλητές και καλλιτέχνες. Παρόλα αυτά, μια σημαντική παράλειψη ήταν οι χαρακτήρες της Nintendo. Αν και οι φήμες που έλεγαν ότι η Samus Aran θα ερχόταν στο Fortnite εμφανίστηκαν το 2021, αυτό δεν έγινε τελικά ποτέ – με τον ίδιο τον πρώην επικεφαλής του Fortnite να αποκαλύπτει τώρα το γιατί.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον πρώην CCO της Epic Games και επικεφαλής του Fortnite, Donald Mustard – που διεξήχθη από τον Stephen Totillo – η Epic Games ήταν πράγματι σε συζητήσεις με τη Nintendo για να φέρει κάποιους από τους χαρακτήρες της στο παιχνίδι, πιο συγκεκριμένα τη Samus Aran του Metroid.

Δυστυχώς, ο λόγος που οι συζητήσεις αυτές δεν κατέληξαν ποτέ σε τίποτα οφείλεται στο γεγονός ότι σύμφωνα με το Mustard, η Nintendo θα επέτρεπε τη συνεργασία μόνο εφόσον το skin της Samus παρέμενε αποκλειστικά για το Switch.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι οι άλλοι παίκτες δεν θα μπορούν καν να δουν το skin, εκτός αν έχουν και οι ίδιοι έπαιζαν στο Nintendo Switch. Όπως είναι λογικό, η Epic Games αρνήθηκε την πρόταση. Καθώς το Fortnite συνεχίζει να αναπτύσσεται περαιτέρω, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η στάση της Nintendo θα αλλάξει ποτέ.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση