Ειδήσεις

Οι καταναλωτές ξόδεψαν 10,8 δισ $ για βιντεοπαιχνίδια στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο

Οι καταναλωτές ξόδεψαν 10,8 δισ $ για βιντεοπαιχνίδια στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο
Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι καταναλωτές πέρασαν χρόνο ρεκόρ αγοράζοντας βιντεοπαιχνίδια το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου στις ΗΠΑ, λόγω και της πανδημίας COVID-19. Οι συνολικές δαπάνες για βιντεοπαιχνίδια έφτασαν τα 10,86 δισ. $ το πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με νέα έκθεση. Το πρώτο τρίμηνο οι πωλήσεις ψηφιακού περιεχομένου σημείωσαν ρεκόρ, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς NPD.

Το Nintendo Switch είχε ένα ιδιαίτερα καλό τρίμηνο πωλήσεων, συμβάλλοντας στην αύξηση των hardware πωλήσεων κατά 2% σε σχέση με ένα χρόνο πριν στα 773 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, οι δαπάνες καταναλωτών για βιντεοπαιχνίδια σημείωσαν αύξηση 9%, σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο πέρυσι. Οι πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιών έφτασαν τα 9,58 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 11% σε σύγκριση με πριν από ένα χρόνο.

Παιχνίδια όπως το Animal Crossing: New Horizons, Call of Duty: Modern Warfare, DOOM Eternal, Dragon Ball Z: Kakarot, Fortnite, Grand Theft Auto V, Minecraft, MLB The Show 20 και NBA 2K20 ήταν από τους τίτλους με την καλύτερη απόδοση πρώτο τρίμηνο του 2020.

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com