Ειδήσεις 1

Performance boost σε όλες τις εκδόσεις του Warframe!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι η Panic Button είναι πραγματικοί “μάγοι” στις μεταφορές τίτλων στο Switch και αυτή η είδηση ​​απλώς ενισχύει την πίστη μας σε αυτούς! Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί με αφορμή την ανάπτυξη του Warframe για το Switch, εντοπίστηκαν βελτιώσεις απόδοσης στις οποίες προχώρησαν ήδη οι dev στις άλλες πλατφόρμες! Κλείνουμε με το σχετικό trailer και tweet!

 

 

Σχόλια χρηστών:
  1. Το ξέραμε ότι στην Panic Button έχουν προσλάβει Code Wizards, αλλά το να βελτιώσουν σημαντικά το Warframe, που είδη είναι πολύ καλά optimized (σε υπολογιστές τουλάχιστον, μέχρι και σε τοστιέρες τρέχει), είναι εντυπωσιακό.
    Λατρεύω πως η συνεργασία αυτή ξεκίνησε με τον Warframe developer του οποίου είναι το συγκεκριμένο Twit, να παίζει το DooM στο Switch και να ενθουσιάζεται με το πόσο καλά τρέχει.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση