Ειδήσεις 3

Πιο κοντά από ποτέ το PES στο Nintendo Switch!

Πιο κοντά από ποτέ το PES στο Nintendo Switch!
Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Pro Evolution Soccer της Konami μπορεί να μην έχει τη δυναμική που είχε κάποτε, ωστόσο η σειρά εξακολουθεί να έχει πιστούς θαυμαστές της και αυτοί οι ίδιοι θαυμαστές θα εκτιμούσαν αναμφίβολα να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι στο Switch!

Αν και αυτό μπορεί να μοιάζει με όνειρο για ορισμένους, ο Robbye Ron, branding manager του PES για τη Λατινική Αμερική, υπαινίχθηκε ότι είναι πιο κοντά στο να συμβεί από ό, τι νομίζετε.

Μιλώντας στο RPP , ρωτήθηκε αν το PES μπορούσε να έρθει στο Switch  και απάντησε:

Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό. Η Unreal Engine θα μας βοηθήσει πολύ ώστε να είμαστε πιο ευέλικτοι ανάμεσα στις πλατφόρμες κυκλοφορίας. Δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ακόμη, αλλά νομίζω ότι πλησιάζουμε στο να φτάσουμε εκεί (ήτοι να έρθει το PES στο Switch). Κάθε φορά που ανακοινώνουμε ένα νέο παιχνίδι, οι άνθρωποι μας, μάς ενημερώνουν ότι περιμένουν ακόμα την Switch έκδοση . Είναι κάτι που θέλουμε, γιατί υπάρχουν πολλοί καταναλωτές που έχουν σταματήσει να παίζουν PES μόνο και μόνο επειδή δεν είμαστε σε αυτήν την κονσόλα. Έχουμε επικεντρωθεί στο να δούμε πώς μπορούμε (να το κάνουμε) και πιστεύω ότι η αλλαγή του engine θα μας βοηθήσει πολύ να εκπληρώσουμε το όνειρο σε αρκετούς οπαδούς της Nintendo.

Σχόλια χρηστών:
  1. Δύσκολα. Αν έπεφτε η τιμή του, θα το αγόραζα και στο Switch για να χαζολογώ στα ταξίδια. Όλη η μαγεία είναι τα τουρνουά που παίζουμε με τα φιλαράκια σπίτι, είτε σε PS4 είτε στον υπολογιστή, οπότε ακόμη και το διαφορετικό χειριστήριο θα μας ξένιζε, εικάζω.
    paokman
    Για να δούμε...

    Θα επέλεγες να το αγοράσεις στο Switch; (Το PES εννοώ)
Πηγή είδησης :

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση