––>
Ειδήσεις

"Σφήνα" σε Microsoft, Sony και Nintendo θέλει να μπεί η Google!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι φήμες που κυκλοφορούν έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες εβδομάδες αναφορικά με μια μεγάλη ανακοίνωση της παντοδύναμης Google στο φετινό Conference Developers Conference ή εν συντομία GDC, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο από τις 18 έως τις 22 Μαρτίου. Λεπτομέρειες υπαρχουν ελάχιστες, εκτός από τον τόπο και τον χρόνο της παρουσίασης που θα είναι στις- 19 Μαρτίου, στις 10:00 PST.

Η επικρατούσα θεωρία είναι ότι η Google σχεδιάζει να ανακοινώσει μια gaming streaming υπηρεσία και πιθανώς μια συσκευή τύπου κονσόλας παιχνιδιών που θα αναλάβει την “κόντρα” με Sony, Microsoft και Nintendo στην κερδοφόρα αγορά videogames. Αν θυμάστε, τον Οκτώβριο, η Google άνοιξε μια περιορισμένη beta του “Project Stream” , η οποίο επέτρεψε στους παίκτες να παίξουν το Assassin’s Creed Odysseyα πό το πρόγραμμα περιήγησης Chrome του Chrome, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης του παιχνιδιού.

Σχόλια χρηστών:
Source :

forbes.com

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com