Ειδήσεις

Τελικά θα έχει crossplatform το Overwatch;

Τελικά θα έχει crossplatform το Overwatch;
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε


Η Blizzard έχει ήδη πει ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να διαπιστώσει εάν το ” cross-system play” θα είχε νόημα για το Overwatch. Δυστυχώς, εάν σκοπεύετε να αγοράσατε την Switch έκδοση του παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και έχετε ήδη περάσει πολύ χρόνο με μία από τις άλλες εκδόσεις σε PC, Xbox One ή PlayStation 4, δεν θα έχετε άλλη επιλογή παρά να ξαναρχίσετε τον τίτλο από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Eurogamer, ο παραγωγός παιχνιδιού Overwatch Matthew Hawley δήλωσε ότι «οι επιχειρηματικές και τεχνικές προκλήσεις» θα πρέπει να ξεπεραστούν προκειμένου να λειτουργήσει σωστά η εξέλιξη της πλατφόρμας:

Το cross play και το cross progression είναι 2 τομείς που έχουμε μάθει πολλά στα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά με βάση το άλλο μας παιχνίδι, το Hearthstone, το οποίο έχει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. 
Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο για να μιλήσουμε σήμερα, εκτός από το ότι υπάρχουν επιχειρηματικές και τεχνικές προκλήσεις για να λειτουργήσουν όλα σωστά. Η εστίασή μας ήταν αρχικά να φέρουμε το Overwatch στο Nintendo Switch, ώστε να εκμεταλευτούμε όλους τους νέους τρόπους για παιχνίδια ώστε να καλωσορίσουμε την κοινότητα της Nintendo στην κοινότητα Overwatch.

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com