Ειδήσεις

ΤΕΛΟΣ εποχής για το 3DS!

ΤΕΛΟΣ εποχής για το 3DS!
Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μεγάλη δήλωση θα πείτε αλλά ναι έφτασε η εποχή που το 3DS αποτελεί παρελθόν για την ίδια την Nintendo. Γιατί το λέμε; Πολύ απλά γιατί η Nintendo καταργεί επίσημα την ενότητα 3DS από τον επίσημο της ιστότοπο, σηματοδοτώντας το τέλος της φορητής συσκευής.

Για όλους εμάς που αγαπήσαμε την εν λόγω κονσόλα αποτελεί ένα θλιβερό νέο. Από την κυκλοφορία του Nintendo DS από το 2004, όλα τα επόμενα DS μας έχουν δώσει μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια των ετών. Ωστόσο, το 3DS συγκεκριμένα συγκέντρωσε μεγάλη προσοχή και δημοτικότητα για διάφορους λόγους, όπως η τεράστια ποικιλία παιχνιδιών και το πολυδιαφημιζόμενο 3D χωρίς γυαλία.

Μάλιστα το 3DS, είδε πολλές Hardware αναβαθμίσεις, καθεμία από τις οποίες είδε το δικό της δίκαιο μερίδιο επιτυχίας. Το 3DS XL, το 2DS και το new Nintendo 3DS XL έγιναν αμέσως δεκτά από πολλούς gamers. Ωστόσο, τώρα που κανένα από αυτά τα φορητά δεν είναι πλέον σε παραγωγή, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πού το πηγαίνει η Nintendo από εδώ.

Είναι σαφές ότι το Nintendo Switch κατασκευάστηκε με την πρόθεση να χρησιμεύσει ως ένα είδος μεσαίου εδάφους μεταξύ μιας σταθερής και μιας φορητής κονσόλας, αλλά τώρα φαίνεται ασαφές ως προς το αν η Nintendo θα κυκλοφορήσει οποιοδήποτε είδος φορητών φορητών συστημάτων αλα DS.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η Nintendo θα επιστρέψει σε αποκλειστικά φορητές κονσόλες αλα DS ή/και GB.

Σχόλια χρηστών:
Πηγή είδησης :

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση