Nintendo 3DS Γενικά για τη Nintendo Ειδήσεις 12

Θα υπάρξει άραγε διάδοχος του 3DS;

rockass14

News Poster at ninty
rockass14

Latest posts by rockass14 (see all)

Ο νέος πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, έκανε πρόσφατα δηλώσεις στο έντυπο Kyoto Shimbu.

Σε ερώτηση που του έγινε για την πιθανότητα κυκλοφορίας διαδόχου του 3DS, δήλωσε ότι “εξετάζονται διάφορες πιθανότητες”.

Σχόλια χρηστών:
 1. Για το 3. Τότε τι νοημα θα είχε η ύπαρξη μιας τέτοιας έκδοσης;;; Για να ειναι απλα μικρότερη;;;; Νομίζω πως εαν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, θα ειναι ξεκάθαρα μόνο handheld ετσι ώστε να κοστολογηθεί φθηνότερα. Τωρα τι αλλο θα φέρει αυτο, κανεις δε ξέρει... Μικρότερη οθόνη σιγουρα... Ανάλυση...
  Τωρα για το ενδεχόμενο μιας άλλης φορητής κονσόλας, προσωπικά θεωρω πως αυτο θα προκαλέσει σύγχυση στους υπάρχοντες αλλα και επίδοξους αγοραστές ενός συστήματος Nintendo. Και για τη "δύναμη" θα μιλάμε;; Για κάτι ανάμεσα σε 3DS και Switch;;; Τι παιχνίδια θα βγουν εκεί;;; Αυτός που έχει Switch θα θέλει να πάρει τη νέα φορητή;;; Αυτοί που έχουν 3DS;;; Πλήρης σύγχυση!!!!!!
  Είναι τεράστιο θέμα αυτό, πάμε να το ξεδιαλύνουμε λίγο.
  1. Αν η Nintendo πάει σε φορητό σύστημα που θα είναι ανεξάρτητο και θα παίζει άλλα κασετάκια από του Σουίτς, θα πρόκειται για αυτοκτονία. Ξέρω πόσο ξεροκέφαλοι είναι, αλλά τόσο πολύ πια;
  2. Το Switch Mini στη φωτό φαίνεται πολύ ωραίο. Είναι απαραίτητο να βγει μια τέτοια εκδοχή για τα πιο μικρά παιδιά ή για αυτούς που απλά βαριούνται να κάθονται μπροστά σε μια οθόνη.
  3. Ένα τέτοιο μικρό Σουίτς θα έχει συνδεσιμότητα στην τηλεόραση όμως; Μια καλή ιδέα θα ήταν να συνδέεται στην τηλεόραση με ένα καλώδιο HDMI μόνο ώστε να μην μπαίνουν στη διαδικασία να βγάζουν ειδικό ντοκ μικρότερου μεγέθους για το φορητό αδελφάκι του συστήματος.
  Καλά, για gaming σενάριο σίγουρα ΔΕΝ θες τον πάναργο A53 λόγω in-order pipeline... είναι πιο ασφαλές βέβαια με τις security τρυπάρες που βλέπουμε τελευταία.
  Τα fanboys που λες δεν είναι που διαλαλούσαν ότι το Switch είναι 1 Teraflop; Άντε να εξηγείς μετά για χρονισμούς, FP16 κλπ.
  Σίγουρα έχει ένα κόστος το tape out ενός νέου chip (κάμποσα εκατομμύρια δολάρια). Το θέμα είναι αν η Nintendo θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη.
  Επίσης, υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για Tegra X1 σε automotive; Αν ναι, μπορεί να υπάρξει οικονομία κλίμακας και από εκεί.
  ΥΓ: Οι A53 μπορεί να μην κοιμούνται πάντα (π.χ. sleep mode downloads). 😛
  TechPriestNS
  Tegra X1 σε οτιδήποτε άλλη μορφή τον ξεχνάμε. Θέλει engineering ξανά - μανά με αμφίβολο όφελος κυρίως οικονομικά. Το συγκεκριμένο SoC ούτε καν ασχολήθηκε η Nvidia να το κάνει shrink.
  Το είχα περιγράψει γλαφυρότατα αν όχι γραφικότατα για κάποιους. "Όσο και αν βάλεις κραγιόν στο γουρούνι πάλι το ίδιο άσχημο θα είναι." Είναι όμως η πραγματικότητα.
  ΊΣΩΣ η κατάσταση εκβιάσει την Nintendo να φέρει διάδοχο πιο γρήγορο και με κάποιον τρόπο ενώ θα είναι καλύτερος να τον παρουσιάσει ως equal αν όχι πιο "άσχημο".
  Ανυπομονώ να δω τις εξελίξεις.

  Γιατί να μην φάει die shrink; Αφού το Switch πουλάει. Εξάλλου ήδη υπάρχει το T214 revision με αλλαγμένη bootROM, αν και η λιθογραφία δεν άλλαξε.
  Διάδοχος (όχι mid-gen, αλλαγή γενιάς) δεν νομίζω να έρθει σύντομα. Αυτό που προβλέπω είναι ένα φτηνό Switch με X1 για παιδιά και ένα πιο ακριβό με X2 (mid-gen style upgrade) το 2020 που θα είναι έτοιμα τα 7nm. Για αλλαγή γενιάς θα ήθελα να δω ένα X3/Xavier κατά το 2023+...
  TechPriestNS
  Τι έγινε πάπαλα τα polls - ή άλλο ένα linked άρθρο με την σελίδα του FB να διαβάζουμε σχόλια που δεν μπορούμε να σχολιάσουμε?
  Cross Quote me IF wrong!

  Μετά το cross-play MP, τώρα έχουμε και cross-comment! Το λες και καινοτομία (αλήθεια, δεν το έχω δει αλλού). 😀
  Όσο για το 3DS, η κατάσταση φέρνει πολύ έντονο dejavu από εποχή GBA vs DS και "third pillar" (για όσους θυμούνται)... πάπαλα δυστυχώς το Game Boy brand (ας μην το αναλύσουμε γιατί, μεγάλη συζήτηση).
  IMHO, απλά κερδίζουν χρόνο με PR δηλώσεις (υποθέτω για επενδυτές/μετόχους?) μέχρι να έρθει ο Tegra X1 των 7nm (μαζί με τα PS5/XB2 λογικά).

Δείτε επίσης:

12 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: