Ειδήσεις 1

To Fortnite στο Switch δεν έχει το Save The World Mode

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Fortnite έφτασε στο Nintendo Switch χθες, αλλά μερικοί παίκτες παρατήρησαν ότι το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει τη βασική λειτουργία Save the World, την οποία το Fortnite  είχε σε PS4,  Xbox One και PC.

Πριν από την ενσωμάτωση του πολύ δημοφιλούς τρόπου Battle Royale, το Fortnite στηριζόταν σε χτίσιμο βάσεων και κτιρίων, με σκοπό την αντιμετώπιση ορδών ζόμπι. Επισημαίνουμε πως αυτός ο τρόπος λειτουργίας εξακολουθεί να υπάρχει στις άλλες πλατφόρμες.

Το Gamespot προσεγγίσε έναν εκπρόσωπο από της Epic  για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του Save the World mode στην κονσόλα της Nintendo και είπε ότι η Epic  δεν σχεδιάζει να την συμπεριλάβει στην έκδοση του Switch αυτή τη στιγμή.

Σχόλια χρηστών:
  1. Εδω δεν μπορεις να κανεις logout... Έφτιαξα ενα παίχτη με όνομα οτι να'ναι διχως να βαλω email κλπ μονο και μονο για να το δοκιμάσω καθως δεν θελω να κάνω account διχως λογο... Ε μια που το κανεις μια που παντρεύεται με το προφιλ σου. Ο κόσμος ζητάει να το φτιάξουν..

Δείτε επίσης:

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση