Nintendo Switch Ειδήσεις 886

Το Metroid Prime 4 αναπτύσσεται επίσημα από τη Bandai Namco

Dimpap28

Dimpap28

Super Moderator at ninty.gr
Editor @ ninty.gr / Sustainable Energy Engineer ||| RENAULT Sport Formula One Team \ Nintendo
Dimpap28

Latest posts by Dimpap28 (see all)

Οι φήμες για τις οποίες σας ενημερώσαμε προ ημερών βγήκαν αληθινές! Το μυστηριώδες first person shooter/adventure πάνω στο οποίο φαινόταν να δουλεύει η Bandai Namco αποκλειστικά για το Nintendo Switch, είναι το πολυαναμενόμενο Metroid Prime 4 για την υβριδική κονσόλα της Nintendo.

Όπως μας ενημερώνει το Eurogamer μέσω αρκετών πηγών του, η Bandai Namco, και ειδικότερα το στούντιό της στη Σιγκαπούρη, αναπτύσσει κατά αποκλειστικότητα σε συνεργασία με τη Nintendo το νέο κεφάλαιο στην σειρά Prime των first person adventure τίτλων Metroid.

Γνωρίζαμε ήδη ότι πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού δε βρισκόταν η Retro Studios, η οποία ίσως να εργάζεται πάνω σε ένα νέο Donkey Kong, όπως είχε ενημερώσει η Nintendo εξαρχής. Εφόσον επαληθεύεται η ανάπτυξη του Metroid Prime 4 από τη Bandai Namco, σύμφωνα με τις φήμες των προηγούμενων ημερών, αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα δούμε και αποκλειστικά στο Switch το Ridge Racer 8.

Σχόλια χρηστών:
 1. Βρε παιδιά εντάξει στείλτε προσωπικά μηνύματα ο ένας στον άλλον. Ας επανέλθουμε στο metroid prime 4 όπως έγραψε και ο moderator.
  TechPriestNS ανεξάρτητα το πως αναφέρω το storyline ενός παιχνιδιού αν κάποιος δεν ξέρει να το παίξει και να το εκτιμήσει δεν θα καταλάβει το νόημα του παιχνιδιού. Εάν κάποιος δεν εντρυφήσει ώρες και μέρες για ένα παιχνίδι δεν πρόκειται να το αγαπήσει και να το καταλάβει ποτέ.
  Μα δεν έκανα walkthrough guide απλά σε κάποια σημεία προσπάθησα να εξηγήσω στο SHot-OS την ουσιαστική & χαοτική διαφορά σε gameplay & action κομμάτι στα Metroid Primes & Other M.
  Ελπίζω μόνο το Metroid Prime 4 όταν βγει να είναι καλό όπως τα τρία πρώτα και η Bandai Namco να μην καταστρέψει αυτό το franchise όπως έκανε η Team Ninja το 2009 με το Other M......
  TechPriestNS
  Αν είχες διαβάσει προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι οι φράσεις που ανέφερες σε εισαγωγικά δεν είναι ενιαίες σε μια πρόταση αλλά μεμονωμένες σε διάφορες προτάσεις του post. Τώρα το κατά πόσο βγάζουν νόημα για τον καθένα αυτό είναι άλλο κριτήριο και άλλη ιστορία. Πάντως γραμματικώς και συντακτικώς σίγουρα βγάζουν νόημα. Το θέμα είναι στο να μην κολλάς αν συνυπάρχουν ή όχι αλλά να προσπαθήσεις να καταλάβεις το γενικότερο νόημα τους.
  Τι εννοείς για τα spoiler τους; Την εταιρεία που τα έφτιαξε Retro Studios ή την Nintendo; Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις;
  Αν βγάλουν την τριλογία των Primes στο Switch που σίγουρα με την πιθανή καθυστέρηση του Metroid Prime 4 θα γίνει αυτό, είναι μια ευκαιρία να τα παίξεις και όταν είναι να παίξεις και το other M πάρε και ένα dartboard για να βγάλεις τα απωθημένα σου.
  Δεν το πηγαίνω σε κανένα προσωπικό επίπεδο SHot-OS. Για παιχνίδια μιλάμε και όχι για τίποτε άλλο. Σχεδόν οι περισσότεροι fans είχανε δει ποιοτικές διαφορές μεταξύ των primes και του other M. Είναι άξιο απορίας πραγματικά που μόνο εσύ δεν μπόρεσες να τις δεις….. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνεις post αυτό που έχω γράψει ενώ απλά θα μπορούσες να απαντήσεις χωρίς να το κάνεις re-post; Εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα άμεσα σε εσένα αλλά στον vassilis_pap.
  Το θέμα δεν είναι SHot-OS το τι αρέσει σε εσένα ή στον καθένα γιατί με την δική σου λογική ο καθένας θα έφτιαχνε από ένα δικό του Metroid τίτλο. Το ζητούμενο είναι τι εμπειρία και διασκέδαση προσφέρει ο τίτλος που είναι στην κονσόλα. Το Other M δεν πρόσφερε τίποτα από τα δυο και πολλοί οπαδοί είχανε ξενερώσει με την μετριότητα αυτή. Και δεν είναι υποκειμενική μου άποψη, σε οποιαδήποτε φόρουμ και να μπεις (Αμερικάνικα-Ιαπωνικά-Ευρωπαϊκά) θα δεις και από μόνος σου ότι το συγκεκριμένο franchise δεν είναι και το καμάρι της Nintendo που μπορεί κάποιος εύκολα να παινευτεί. Εσένα σου άρεσε επειδή προσπάθησε να πάρει κάποια ανεπαρκή στοιχεία από το Super Metroid και δεν κατάφερε το αναβιώσει αξιοπρεπώς ούτε στο ελάχιστο……
  Καταρχήν SHot-OS ηρέμησε και μην φωνάζεις προσβάλλοντας με έτσι σε δημόσιο forum. Δεν έχεις απολύτως κανένα δικαίωμα τέτοιας ανάρμοστης συμπεριφοράς. Αν εσύ δεν μπορείς να δεχτείς κάτι σωστά εδραιωμένο και με επιχειρηματολογία τότε το πρόβλημα σου έγκειται αλλού. Σου επαναλαμβάνω ότι δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που εσύ δεν το θεωρείς σωστό ή αποδεκτό ανεξάρτητα το πώς πραγματικά είναι αλλά τουλάχιστον σεβάσου και παραδέξου την διαφορετικότητα του άλλου.
  Σου αναφέρω ενδεικτικά από τα γραφόμενα σου που δεν σου άρεσαν τα Primes και ειδικά στο 2:
  "Αρχικά καταχωρημένα από SHot-OS"
  «Και δεν πιστεύω πως τα γραφικά, το ΑΙ, και το μέγεθος μπορούν να κάνουν ένα παιχνίδι ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον βγαίνει από το στόρι και τους γρίφους. Στο 2 δεν μου άρεσε κανένα από τα δύο εμένα.
  Απλά Βασίλη μην λες το other m spin off τίτλο. Αν μη τι άλλο η σειρά prime είναι ένα spin off στα υπόλοιπα metroid και όχι το other m
  Όπως και να έχει εσένα δεν σου άρεσε το other m (υποκειμενικά) και εμένα το prime 2(πάλι υποκειμενικά) . Δεν μπορούν όλα τα metroid να είναι καλά και να μας αρέσουν! Υπάρχουν και 10 περίπου τίτλοι! Κάποιοι δεν έπρεπε να είναι χαμηλά σε σύγκριση με τους άλλους??? (τα prime)
  Καταρχάς το prime 2 το έπαιξα στην trilogy έκδοση μιάς και δεν είχα ποτέ GC. Και ήταν αρκετά παλιά για να θυμάμαι τι ακριβως δεν μου άρεσε. Πάντως ξέρω πως μετά απο το αρκετά όμορφο 1 που είχα παίξει, που όσο και να με χαλούσε όλο αυτό το first person thing το προσπερνούσα γιατί είχε πολύ όμορφη ιστορία, έβαλα το δύο και άρχισα να ξενερώνω με διάφορα πράγματα! Καταρχάς θυμάμαι να με χαλάνε οι εχθροί. Όπως και το πώς ήταν σχεδιασμένες οι πίστες! Γενικά είχε χάσει όλο το feeling του 1. Με χάλασε πάρα πολύ και το όλο κομμάτι του Dark world, Light world που έπρεπε να αλλάζουμε
  Με την σειρά που έβαλα το 3 ήμουν μία χαρά ευχαριστημένος! Ναι πάλι δεν ήταν σαν το 1 αλλά μια χαρά με κράτησε η ιστορία και όλα τα άλλα για να το τελειώσω και να πω οτι δεν ήταν βλακεία. Χειρότερο απο τα κλασικά ναι. Κακό όμως όχι. Το Prime 2 όμως ήταν κακό. Ότι metroid έχω πιάσει στα χέρια μου το έχω τερματίσει πάνω απο μία φορά. Τα fusion και zero mission αμέτρητες, αλλά το prime 2 τίποτα».
  Όποιος διαβάσει από τις άνωθεν απολογίες σου τα συμπεράσματα δικά του…….
  Κατά τα λοιπά σου άρεσαν πολύ τα Primes και το φτυάρι κάνει υπερωρίες ειδικά για το 2 ………
  Δεν ανέφερα για εσένα ότι ήταν επιθετικό αλλά και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας από την στιγμή που δεν έχεις επιχειρήματα και λογική για να με πείσει. Αν διάβαζες καλύτερα τις αναμεταξύ μας απαντήσεις σχετικά με το θέμα θα καταλάβαινες ότι δεν είχα αναφερθεί σε εσένα. Για τον vassilis_pap είχα αναφερθεί. Τι σου προκάλεσε τόσο πολύ εντύπωση ότι δεν κατάφερες και το παράτησες το MP 2 για τους δικούς σου προφανής λόγους ή για τα εγχειρίδια των Ελληνικών οδηγιών που μοίραζε τότε η Nortec Mutlimedia AE; Σε ενόχλησε σε ότι αναφέρθηκα πάλι σε εσένα γιατί κάτι το οποίο αντικειμενικά (γνώμη πολλών) δεν έχεις δίκιο ή ότι σου έχω απαντήσει σε προηγούμενο post σου και μου απαντάς εσύ μετά από 8 ημέρες;
  moonchild88
  vassilis_pap
  1. Ναι αλλά όταν το αναφέρεις συνέχεια χωρίς να έχεις ουσιαστική πειθώ είναι σαν εμμένεις σε αυτό.
  2. Μα στο ίδιο θέμα αναφέρθηκα όπως εσύ για το Metroid other m. Αναφέρθηκες γιατί τα μπερδεύουμε με τα MP. Σου εξήγησα λοιπόν ότι εγώ δεν μπέρδεψα τίποτα αναφορικά με το Other M και τα MP. ο Shot-OS τα έχει μπερδέψει και δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Άρα σε τι παρόμοια δικαιώματα αναφέρεσαι και τα σχετικά δεν μπορώ να σε καταλάβω….. Που είδες ακριβώς ότι αυτά που έγραψα είναι διαφορετικά με τα δικά σου; Εκτός και να αναφέρεσαι σε άλλο topic……
  3. Το δικό σου είναι πιο ειρωνικό και καυστικό. Το δικό μου απλά έτσι είναι. Δεν απολογούμαι για τον τρόπο γραφής μου από την στιγμή που δεν με γνωρίζεις προσωπικά. Δεν κρίνω ούτε αποπαίρνω τους άλλους όπως κάνεις εσύ τώρα. Το δικό σου το ύφος που έχει επιθετικό εκφραστικό περιεχόμενο νομίζεις πως είναι καλύτερο επειδή απλά απαντάς πάντα έτσι στον άλλον;
  4. Αυτό δεν το ανάφερα εγώ αλλά ο Shot-OS. Αυτός το ανάφερε ως spin-off επειδή σύγκρινε το 2d με το 3d περιβάλλον και δράση χωρίς να έχει καταλάβει την ποιοτική και ουσιαστική διαφορά μεταξύ του other m και των Metroid Primes.
  5. Ναι σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Κουβέντες να γίνονται αλλά να είναι ουσιαστικές και με επιχειρήματα σε αυτό που θέλεις και αγαπάς να υποστηρίξεις .
  6. Ναι Retro Studios έχεις δίκιο απλά το έγραψα εν συντομία.

  Κάτσε λίγο γιατί τώρα το παραπάς σε προσωπικό επίπεδο...
  Τις "ποιοτικές" διαφορές κόψε τις λίγο γιατί είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου άποψη και τίποτα παραπάνω. Ο λόγος που ανέφερα το other m εξαρχής αν με πρόσεχες έστω και λίγο ήταν επειδή θίχτηκες που δεν μου άρεσε το prime 2. Μην εμφανιστεί απο ότι φαίνεται άνθρωπος με άλλη άποψη...
  Λές στον Βασίλη πιο πρίν "Δεν μπερδεύει κανείς τίποτα απλά και εσύ πρέπει να καταλάβεις και να μην επιμένεις ότι το Other M παρόλο που ήτανε Metroid με πολλά στοιχεία από το Super Metroid απέτυχε να το αναβιώσει για πολλούς λόγους......"
  ΞΕΚΌΛΑ να προσπαθείς να επιβάλεις την προσωπική σου άποψη στον κόσμο! Σε κάποιους αρέσουν άλλα πράγματα και έχουν άλλες απόψεις.
  Ναι οκ να κάνουμε κουβέντα και να πούμε τα δικά μας αλλά όταν επιμένεις έτσι και θές να βγάλεις τον άλλον εκτός παραπάει το πράγμα.
  Για παρατήρησε λίγο σε παρακαλώ όλη την κουβέντα και θα δείς πως όλο το θέμα είναι με εμένα να "απολογούμαι" που δεν μου άρεσε το prime και εσένα να μου λές πόσο γαμάτο ήταν και πόσο λάθος βλέπω τα πράγματα!
  Γενικά δεν είχα σκοπό να συνεχίσω την κουβέντα γιατί είδα με τι τρόπο σκέφτεσαι, και νομίζω και άλλοι μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ αν διαβάσουν το κείμενο που είπες περί "γκρι εγχειρίδια Ελληνικών οδηγιών" και οτι "Δεν θα μου προξενήσει εντύπωση αν μου πεις ότι το τερμάτισες μέχρι το normal το 2" αλλά μου την έσπασε που ξαναναφέρθηκες πάνω μου τόσες μέρες μετά.
  Και ναι... το μήνυμα μου είναι λίγο επιθετικό... Αν θεωρούν οι Mods πως ξέφυγα πολύ ξέρουν πως πρέπει να διαχειριστούν το site. Εγώ πάντως απο την μεριά μου το σταματάω ακριβώς εδώ. Ούτε περιμένω και με ενδιαφέρει η απάντηση σου, ούτε θα κάτσω να γράψω περισσότερα πράγματα πάνω στο "δικό" μας θέμα.
  θαθελα να διαβασω τα παρπανω ποστ αλλα ειναι πολυ μεγαλα και ειμαι κουρασμενος
  Ενα ηρθα να πω : ΘΕΛΩ PRIME TRILOGY ΣΤΟ SWITCH, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ WII ΛΟΓΩ MOTION SICKNESS.
  Και μαλλιστα ειχα ξενερωσει τοσο που το ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ ενω πλεον θεωρειται συλλεκτικο κομματι.
  Επρεπε να παιξω το PRIME 1 σε emulator και το παιχνιδι ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ τωρα το PRIME 2 οποτε το αρχιζω το αφηνω δε ξερω γιατι.
  vassilis_pap
  1. Ναι αλλά όταν το αναφέρεις συνέχεια χωρίς να έχεις ουσιαστική πειθώ είναι σαν εμμένεις σε αυτό.
  2. Μα στο ίδιο θέμα αναφέρθηκα όπως εσύ για το Metroid other m. Αναφέρθηκες γιατί τα μπερδεύουμε με τα MP. Σου εξήγησα λοιπόν ότι εγώ δεν μπέρδεψα τίποτα αναφορικά με το Other M και τα MP. ο Shot-OS τα έχει μπερδέψει και δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Άρα σε τι παρόμοια δικαιώματα αναφέρεσαι και τα σχετικά δεν μπορώ να σε καταλάβω….. Που είδες ακριβώς ότι αυτά που έγραψα είναι διαφορετικά με τα δικά σου; Εκτός και να αναφέρεσαι σε άλλο topic……
  3. Το δικό σου είναι πιο ειρωνικό και καυστικό. Το δικό μου απλά έτσι είναι. Δεν απολογούμαι για τον τρόπο γραφής μου από την στιγμή που δεν με γνωρίζεις προσωπικά. Δεν κρίνω ούτε αποπαίρνω τους άλλους όπως κάνεις εσύ τώρα. Το δικό σου το ύφος που έχει επιθετικό εκφραστικό περιεχόμενο νομίζεις πως είναι καλύτερο επειδή απλά απαντάς πάντα έτσι στον άλλον;
  4. Αυτό δεν το ανάφερα εγώ αλλά ο Shot-OS. Αυτός το ανάφερε ως spin-off επειδή σύγκρινε το 2d με το 3d περιβάλλον και δράση χωρίς να έχει καταλάβει την ποιοτική και ουσιαστική διαφορά μεταξύ του other m και των Metroid Primes.
  5. Ναι σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Κουβέντες να γίνονται αλλά να είναι ουσιαστικές και με επιχειρήματα σε αυτό που θέλεις και αγαπάς να υποστηρίξεις .
  6. Ναι Retro Studios έχεις δίκιο απλά το έγραψα εν συντομία.
  SHot-OS σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Σεβαστές οι απόψεις σου αρκεί να είναι τεκμηριωμένες και με σωστά και εδραιωμένα επιχειρήματα. Ως επί το πλείστον στους περισσότερους δεν άρεσε το Metroid other M δεν αναφέρθηκα σε όλους, μην βάζεις λόγια που δεν έγραψα. Καλό είναι επίσης να μην μπλέκεις το Metroid Other M με τα πρώτα παλιά Super Metroid & Metroid 2d platform & action με μορφή 8 & 16 bit. Δεν έχω σκοπό να σε κάνω να δεχτείς να αγαπήσεις με το ζόρι την τριάδα των Primes αλλά ήθελα απλά να ξέρω τους λόγους.
  Εγώ σου στέλνω κάποια site τα οποία δείχνουν την κατάταξη για το Metroid Other M:
  Τυχαίο δεν νομίζω; Και δεν μιλάμε για απλά sites.
  http://www.dorkly.com/post/76654/the-25-best-wii-games-of-all-time/page:4
  http://www.vgchartz.com/gamedb/games.php?name=Metroid&keyword=&console=®ion=All&developer=&publisher=&goty_year=&genre=&boxart=Both&ownership=Both&results=50&order=Sales&showtotalsales=0&showtotalsales=1&showpublisher=0&showpublisher=1&showvgchartzscore=0&showvgchartzscore=1&shownasales=0&showdeveloper=0&showcriticscore=0&showcriticscore=1&showpalsales=0&showreleasedate=0&showreleasedate=1&showuserscore=0&showuserscore=1&showjapansales=0&showlastupdate=0&showlastupdate=1&showothersales=0
  http://www.denofgeek.com/us/games/metroid/258411/samus-greatest-adventures-ranking-the-metroid-games
  https://www.thegamer.com/ranking-every-metroid-game-from-worst-to-best/
  Ναι εγώ σου αναφέρθηκα και για τα παλιά που είναι κορυφαία αλλά και για την τριάδα των Primes που απογείωσαν την σειρά στις 3D διαστάσεις. Δεν σου αναφέρθηκα για τις φορητές εκδόσεις που δεν τις έχω παίξει αλλά για το απαράδεκτο Metroid Other M. Τα παλιά ήταν τα καλύτερα σε 2d. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείς λόγια που δεν έχω γράψει.
  Συγκρίνεις το Prime 2 με το Other M. Το Prime 2 στο gameplay και στο ρεπερτόριο κινήσεων είναι πιο δραστικότερο και πιο ακριβές. Αλήθεια είχες προσπαθήσεις να κάνεις lock & zoom σε αντικείμενα στο Other M? Είχες καταφέρει με ακρίβεια τις κινήσεις του; Η κάμερα του που πήγαινε αλλού γιαλού…. Η οι power bombs που το παιχνίδι αποφάσισε να τις χρησιμοποιήσουμε στο τέλος χωρίς να παιδευτούμε λίγο να αποκτήσουμε το ability μετά από μάχη ή ψάξιμο…. Να μην μιλήσω καλύτερα για την Mother Metroid Queen….. Ή για τελικό boss τον Phantom που στο αξέχαστο και ασύγκριτο Super Metroid ήτανε κάπου στην μέση μετά τo Wrecked Ship (Phantoon Boss). Η μόνη καινοτομία που έφερε το Metroid Other M ήτανε το Speed booster από το Super Metroid όλες τις άλλες κινήσεις τις πήρε από το Metroid Prime 1 & 2 τα οποία με την σειρά τους πολλά στοιχεία και την Screw Attack/Plasma Beam τα πήρανε από το Super Metroid. Πιο πολύ απέτυχε για το gameplay & στο action κομμάτι απέτυχε το Metroid Other M και φυσικά για το σενάριο το οποίο στην αρχή είχε την Mother Brain που σκότωνε το τελευταίο Metroid και που η Samus απέκτησε αντισώματα και την Hyper Beam.
  Στο Gamecube επειδή τα έχω αυθεντικά τα Metroid Primes 1 & 2 και με ελληνικές οδηγίες (γκρι εγχειρίδια Ελληνικών οδηγιών) οι εκδόσεις τους είναι καλύτερες και ο χειρισμός γνήσιος αλλά στο 2 είναι εφιαλτικός ειδικά στο hard mode…… Την Metroid Prime Trilogy την έπαιξες στο Wii το 2009. Σε τι display την απεικόνισες στην τηλεόραση σου; Με το καλώδιο το αυθεντικό του Wii ή με το Nintendo Component AV Cable (Wii). Λογικά το Metroid Prime 2 Echoes θα το τερμάτισες μόνο στο normal γιατί στο hard mode πήγαινες για ψυχιατρείο μετά…. Και στο Wii στο Hypermode η δυσκολία του άγγιζε τα όρια της παράνοιας…… Δεν θα μου προξενήσει εντύπωση αν μου πεις ότι το τερμάτισες μέχρι το normal το 2. Οι περισσότεροι γνωστοί μου στα μισά του 2 πριν ή μετά από την Chykka (Dark Visor/Dark Torvus Bog Temple) το είχανε παρατήσει…….. Άρα εσύ το παράτησες μέχρι τον Amorbis όπου και πήρες το Dark suit για λιγότερο damage environment από την φθοροποιό ατμόσφαιρα του dark work aether.
  To Metroid Prime 3 Corruption ήταν πιο βατό σε δυσκολία αλλά στο Hypermode δεν έβγαινε εύκολα. Την πρώτη φορά το τερμάτισα σε 3μίση εβδομάδες με 81% και την δεύτερη φορά στο veteran σε 3μίση ημέρες με 91%. Κοινώς ήταν πολύ εύκολο με τον εφιάλτη που λέγεται 2.
  Τα Metroid Primes δεν είναι καθαρά FPS αλλά FPA. Δεν είναι καθόλου κακή εξέλιξη. Ξέρεις πόσα παιχνίδια έχουν αντιγράψει το πρώτο Metroid Prime? Από το Ninja Gaiden Black με περιοχές πάγου και φωτιάς μέχρι το Batman Arkham City από το Grapple Points και το σκανάρισμα και άλλα πολλά που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Ξέρω τι εννοείς θέλεις η Nintendo να το κάνει σε στυλ Halo όπως τον Master Chief με 3D περιβάλλον αλλά ακόμη και να το κάνει δεν πρόκειται να πετύχει το franchise με αυτή την λογική. Δεν είναι fps αλλά fpa (first person adventure) και όχι first person action. Εξερευνείς και λύνεις γρίφους πολεμώντας κάποιους εχθρούς μέσης δυσκολίας αλλά δεν πολεμάς συνέχεια σε πεδία μαχών όπως πχ το Halo 2 & 3 η το Halo Reach. Και ο Link στο ocarina of time & twilight princess δεν πολεμάς συνέχεια αλλά κάνεις πιο πολλά side-quests και μαζεύεις collectables objects. Την Samus την είδαμε στο Metroid other M και δεν με εντυπωσίασε εμένα τουλάχιστον. Το τερμάτισα και προσπάθησα να καταλάβω την λογική και το μηχανισμό του παιχνιδιού αλλά αυτά που είδα στην μέση και στο τέλος δεν μου άρεσαν καθόλου γιατί χαλάσαν και καταστρέψανε όλο το αρχικό hype & concept του Super Metroid ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έβγαλε ποτέ η Nintendo.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση