Ειδήσεις

To Switch έσπασε το ρεκορ πωλήσεων σε ένα μήνα για τις κονσόλες αυτής της γενιάς!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Παρόλο που δεν υπήρχε Direct τον προηγούμενο μήνα ή έστω μια μεγάλη κυκλοφορία, το Switch συνέχισε την εκπληκτική του απόδοση, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση πωλήσεων για ένα μήνα σε σχέση με οποιαδήποτε κονσόλα αυτής της γενιάς. Επιπλέον, οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε ετήσια βάση, παρά το γεγονός ότι υπήρχε μία λιγότερη εβδομάδα παρακολούθησης των πωλήσεων.

Αυτό που κάνει την απόδοση αξιοσημείωτη (κατά την άποψή μου) είναι δύο ξεχωριστά γεγονότα – ένα είναι ότι αφορά την περίοδο μετά τα Χριστούγεννα, κατά την οποία οι πωλήσεις γενικά πέφτουν. Υπήρξαν μερικές αξιοσημείωτες κυκλοφορίες (όπως το New Super Mario Bros. U Deluxe και το Tales of Vesperia), αλλά σίγουρα όχι κάποιος τίτλος που θα “κουβαλουσε” τις πωλήσεις της κονσόλας. Στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτερες gaming κυκλοφορίες του μήνα – Resident Evil 2 και Kingdom Hearts III – ήταν για άλλες πλατφόρμες (PS4). Αυτό σημαίνει ότι το Switch πλέον δεν αγοράζεται μόνο με βάση τις εκάστοτε τρέχουσες κυκλοφορίες τίτλων αλλά με βάση την πολύ δυνατή και ήδη δημιουργημένη βιβλιοθήκη του.

Αυτό το θετικό momentum μάλιστα αναμένεται να συνεχιστεί και το Φλεβάρη όπου εξάλλου υπήρχε και το σχετικό Nintendo Direct.

Σχόλια χρηστών:
  1. Είναι ήδη στο 1/3 του PS4 install base και σε απόσταση αναπνοής από το XB1. Καλά πάει μέχρι στιγμής...
    Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους, με παιχνίδια όπως το Astral Chain το switch θα αρχίσει να πουλάει ακόμα περισσότερο.
    Switchαρος!!!! Πάμε γερά!!! Και χωρίς μεγάλες κυκλοφορίες για τον Ιανουάριο. Το NSMB και τo Tales Vesperia δε θεωρούνται system sellers τελικά.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: