Ειδήσεις 4

Το Wolfenstein 2 για το Nintendo Switch χρειάζεται τεράστιο install!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον Απρίλιο, η Bethesda επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για την Nintendo Switch έκδοση του Wolfenstein II: The New Colossus , φέρνοντας έναν ακόμα ποιοτικό τίτλο AAA στο σύστημα της Nintendo. Οι πρώτοι μάλιστα που δοκίμασαν τον τίτλο μετέφεραν  πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα!

Ωστόσο ο τίτλος θα έρθει και με ένα τίμημα. Όχι, δεν εννοούμε την τιμή του τίτλου, αλλά την τιμή για την αναβάθμιση σε μια μεγαλύτερη κάρτα μνήμης.

Μια νέα πληροφορία εμφανίστηκε στο Nintenderos υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα απαιτήσει μια τεράστια λήψη, είτε αγοράζετε την ψηφιακή έκδοση είτε τη φυσική έκδοση.

Η πληροφορία-φήμη δείχνει ότι το παιχνίδι θα απαιτήσει λήψη 23GB για να λειτουργήσει. Αυτό είναι προφανώς on top των 13.7GB που απαιτούνται για τη λήψη του παιχνιδιού εν γένει, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε συνολικά τουλάχιστον 37GB για να μπορέσετε να εκτελέσετε το παιχνίδι.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η Bethesda δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το μέγεθος λήψης ακόμα

 

Σχόλια χρηστών:
  1. Τι έγινε ρε παιδιά, μπήκαμε σε timewarp; :confused:
    2016 το πρώτο post...
    Εμ, οταν οι φαν αγοράζουν και λέμε πως τα gb φτάνουν και περισσεύουν, λογικό είναι να μην αλλάζει η Nintendo σε αυτό το θέμα.
    Κάθε παιχνίδι και sd κάθε καημός και δάκρυ.Μάλλον πίστευαν ότι θα πουλάνε μόνο παιχνίδια της Nintendo το ίδιο σκεπτικό από εποχές wii u

Δείτε επίσης:

4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση