Ειδήσεις

Υποδεχθείτε το Fortnite Creative!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σήμερα, η Epic Games ανακοίνωσε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να γνωρίσετε τον κόσμο του Fortnite – το Fortnite Creative! Διαθέσιμο στις 6 Δεκεμβρίου με την έναρξη της Season 7, το Fortnite Creative επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάζουν το δικό τους παιχνίδι, να παλεύουν με φίλους με νέους τρόπους και να κατασκευάζουν την Fortnite πίστα των ονείρων τους. Όλα συμβαίνουν στο δικό τους ιδιωτικό νησί όπου τα πάντα είναι δυνατά!

Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων οι ιδιοκτήτες Battle Pass μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους να παίξουν στο νησί τους. Από τις 13 Δεκεμβρίου, όλοι οι παίκτες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό νησί.

Το Fortnite Creative είναι νέο και συναρπαστικό mode του δημοφιλούς παιχνιδιου που θα εμπλουτιστεί με πολλές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις κατά τις επόμενες ενημερώσεις.

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com