––>
Nintendo Switch Reviews

Captain Toad: Treasure Tracker - Special Episode [Switch Review]

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στα πλαίσια μια παγιωμένης και καθολικής πρακτικής της videogame αγοράς τα τελευταία χρόνια έχουμε δει εξαιρετικούς τίτλους να “μεταναστεύουν” και στην αμέσως επόμενα κονσόλα έκαστης εταιρείας. Έτσι και το Captain Toad: Treasure Tracker το οποίο μετανάστευσε από το Wii U στο Nintendo Switch. Ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση η μαμά Nintendo είπε να μην μείνει εκεί και έτσι μας προσέφερε ένα ολόφρεσκο DLC για τον τίτλο με 18 νέες προκλήσεις!

Πάρτε μια γερή γεύση από τις πίστες 2 με 7 του εν λόγω DLC

Ένα μήνα πριν λοιπόν κυκλοφόρησε -δωρεάν- η δυνατότητα co op για όλους τους κατόχους του τίτλου και πλέον έχουμε και το πρώτο επί πληρωμή DLC με την ονομασία Special Episode.

Πέτα κλειδί – πιάσε κλειδί

Έναντι λοιπόν του ποσού των μόλις 5,99€ θα λάβουμε 18 νέες προκλήσεις και 5 εντελώς νέα επίπεδα. Ας τα

Οι 18 νέες προκλήσεις αφορούν challenges σε πολλά επίπεδα του παιχνιδιού που ήδη γνωρίζαμε, με μερικές πολύ έξυπνες είναι η αλήθεια τροποποιήσεις όπως η εναλλαγή μέρας και νύχτας.

Toadette κάνε γρήγορα!

Τα 5 εντελώς νέα επίπεδα, εκτός από τις νέες προκλήσεις που θέτουν, διεξάγονται και σε ένα τελείως νέο περιβάλλον. Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός αυτών των νέων επιπέδων είναι πάλι πραγματικά εύστοχος και φαίνεται μάλιστα και ιδιαίτερα λεπτομερής. Ας μην ξεχνάμε πως τα προηγούμενα level είχαν σχεδιαστεί για το Wii U εξάλλου.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε πως πως η δυσκολία ορισμένων επιπέδων είναι εξαιρετικά υψηλή -είπαμε είναι puzzle τιτλος που αποδεδειγμένα σέβεται και τον εαυτό και την κατηγορία του. Για παράδειγμα η απόκτηση των τριών πολύτιμων διαμαντιών κάθε πίστας καθώς και η ολοκλήρωση της πρόσθετης πρόκλησης που ανοίγει όταν τελειώσουμε ένα επίπεδο, εκτός από την ως άνω αυξημένη δυσκολία, προσθέτουν πόντους στην επαναληψιμότητα του τίτλου.

Μιλώντας για τις πρόσθετες προκλήσεις, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι θα συναντήσουμε κάποιες προκλήσεις που δεν εμφανίστηκαν ποτέ πριν η ανάφλεξη όλων των φλογών, η εξολόθρευση φαντασμάτων και πολλά άλλα. Άλλες πρόσθετες προκλήσεις είναι ήδη γνωστές όπως η εύρεση του Χρυσού Μανιταριού ή η συλλογή Χ αριθμού κερμάτων.

Σημειώνουμε δε πως κάποιες από τις νέες αυτές πίστες έχουν εμφανώς σχεδιαστεί με το co op κατά νου. Μερικές φορές μάλιστα θα συνειδητοποιήσουμε ότι ορισμένες προκλήσεις είναι πιο προσιτές αν δύο παίκτες συνεργαστούν.

Πάμε στη διάρκεια του τίτλου. Υπολογίστε περί τα 5 λεπτά χρόνο ολοκλήρωσης έκαστης πίστας, για το πρώτο run, χωρίς να υπολογίζουμε δηλαδή την αναζήτηση διαμαντιών ή άλλων εξτρά.

Στα αρνητικά του τίτλου θα ήταν το περιεχόμενο αυτού ως προς τον όγκο του, αν δεν έκανε μόλις έξι ευρώ ενώ και η κάμερα στη λειτουργία 2 παιχτών περισσότερο αποπροσανατολίζει παρά βοηθά.


Η τιμή δε που έχει στο eShop (5.99) είναι αναμφισβήτητα κατάλληλη για τη διασκέδαση που προσφέρει αυτό το DLC, το οποίο δεν θα απογοητεύσει κανέναν από τους οπαδούς του μικρού μας μανιταρούλη. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να σας πούμε ότι, αν έχετε Captain Toad: Treasure Tracker ή εάν σκέφτεστε να το πάρετε, η αγορά του Special Episode είναι κάτι που δεν θα μετανιώσετε!

Ευχαριστούμε θερμά την CD Media, για την έγκαιρη και ευγενική παραχώρηση του τίτλου για τις ανάγκες του παρόντος review!

Παζλοκαταπληκτικό

Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε ότι αυτό το DLC μας προσφέρει ώρες διασκέδασης με προκλήσεις που θα μας φανούν “παλιές” και νέες συνάμα. Επιπλέον μας λέει μια νέα και αστεία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Captain Toad και την Toadette, που αναζητούν ένα πολύ ιδιαίτερο στέμμα. Αυτή η mini ιστορια θα μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τη νέα μας περιπέτεια μέχρι το τέλος!

8
Συνολική βαθμολογία:
8

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com