Nintendo Switch Reviews

Ring Fit Adventure [Switch Review]

Μοιραστείτε το σε :

Όταν θέλει η Nintendo να μας σήκωση απο “καναπέδες και πολυθρόνες” το κάνει εύκολα και εμείς αποκρινόμαστε με ευχαρίστηση δίχως δεύτερη σκέψη.

Απο την εποχή του Nintendo Entertainment System με το Roll n Rocker και του GameCube με το Action-Dance mat μέχρι το Wii με το Fit Balance Board και τα Wiimote η Nintendo είχε βάλει στόχο να μην μας αφήσει σε “χλωρό κλαρί”. Έτσι λοιπόν και με το Switch,πιστή στην υπόσχεση της, μας βάζει σε εντατικούς ρυθμούς γυμναστηρίου χωρίς να χρειάζεται να πάμε γυμναστήριο. Η νέα σειρά Con (βλέπε JoyCon/ToyCon) συνδυάζει Fit καταστάσεις και gaming,το όνομα αυτού : Ring Con.

To Ring Fit Adventure είναι γυμναστική με gaming,” Αν δεν βρέξεις κώλο, δεν τρως ψάρι” , ομοίως με την παροιμία αν δεν ιδρώσεις με τις σωματικές ασκήσεις δεν εχει πρόοδο στο game. Ποιες ασκήσεις και ποιο game ?

Ας τα πάρουμε απο την αρχή,βρίσκεστε στην εξοχή για να πάρετε καθαρό αέρα,μέσα στο δάσος ακούτε μια φωνή που σας καλεί,ακολουθείτε την φωνή και ανακαλύπτετε ενα στεφάνι,το Ring Con λοιπόν έχει μέσα του εγκλωβισμένο ενα πνεύμα,τον δράκο μπρατσαρά Dragaux,αυτος με τη σειρά του σας πείθει να τον ελευθερώσετε σφίγγοντας το στεφάνι με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δεσμά του,ελεύθερος πλέον χάνεται μέχρι εκει που φτάνει το βλέμμα σας,εδω ειναι που ξεκινά η ψυχό-σωματική ένωση με το Ring Con με κοινό στόχο την εξόντωση του κακόβουλου πλάσματος.

Δελτοειδής – Τραπεζοειδής

Μέτα τα γεγονότα στο δάσος καλείστε να περάσετε απο διάφορες δοκιμασίες για ενδυναμώσετε το σώμα σας και να γίνετε αντάξιος υπέρμαχος της γυμναστικής. Οι αποστολές απαιτούν να ακολουθείτε τις ασκήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να μπορέσετε να έχετε επιτυχημένες τακτικές επίθεσης και άμυνας ενάντια στους υποτακτικούς του δράκου. Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε που κατοικοεδρεύουν ο δελτοειδής ή ο τραπεζοειδής μυς,θα φροντίσει και για αυτό το στεφάνι αλλά παράλληλα θα σας ανταμείψει με πόντους εμπειρίας στην gaming πλευρά του τίτλου.

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται περίεργα δεν έχετε παρά να ασχοληθείτε με το χαλαρό mode του Ring Fit , χωρίς Adventure, εκεί σας περιμένουν δεκάδες άκρος διασκεδαστικά mini-games για να ανεβάσετε την online βαθμολογία σας ενάντια σε έναν φίλο που έχετε στην λίστα με τα Friend Codes. Οι παράμετροι δεν σταματούν εδώ,διαθέσιμο είναι το σύνολο καταγραφής δραστηριοτήτων με τις θερμίδες και τα βήματα (βλέπε Fit Meter Wii U ) που έχετε διανύσει μέσο του Left JoyCon που προσαρμόζετε στο πόδι με το κατάλληλο Leg-Strap μαζί με τους παλμούς που μετριούνται (κατά προσέγγιση ) απο την IR camera (βλέπε Bio Sensor N64 ) ,σαν να μην έφτανε όλο αυτό υπάρχει και extra mode που σας επιτρέπει να κάνετε τις ασκήσεις χωρίς την παρουσία τηλεόρασης ή Nintendo Switch με τα αποτελέσματα να αποθηκεύονται στο Ring Con και όταν επανασυνδεθείτε με σύστημα θα μπορείτε να κερδίσετε αντικείμενα in-game και να χαρίσετε σε φίλους τις περισιες επαναλήψεις για να δυναμώσουν και εκείνοι τους ήρωες τους .

Αν δεν βρέξεις κώλο, δεν τρως ψάρι.

Το review έγινε με το προσωπικό μου Ring Fit Adventure.

Image Gallery

Game site

  • Age rating : 7
  • Features : Tabletop mode, TV mode
Σχόλια χρηστών:

Ίδρωσα !

Δυναμικό - Έξυπνο - Διασκεδαστικό. Con Power !

9
Συνολική βαθμολογία:
9

Δείτε επίσης:

0

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com