Ειδήσεις

Ο Miyamoto αποδομεί το hype για το cloud gaming

Ο Miyamoto αποδομεί το hype για το cloud gaming
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το cloud gaming διαμορφώνεται ως ένα μεγάλο μέρος της επόμενης γενιάς κονσολών και άλλων πλατφορμών. Αλλά ο δημιουργός του Mario και ο βετεράνος της Nintendo Shigeru Miyamoto λέει ότι η εταιρεία του δεν θα μεταπηδήσει τόσο γρήγορα στην εν λόγω “μόδα”.

Μιλώντας στους μετόχους στην ετήσια γενική συνέλευση της Nintendo, ο Miyamoto και άλλα στελέχη ασχολήθηκαν με διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και το γεγονός πως ορισμένοι ερμηνεύουν ως αποτυχία της Nintendo να συμβαδίσει με την κατάσταση της βιομηχανίας. Η Sony και η Microsoft πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Google, τη Nvidia και άλλους στην game streaming αρένα, ωστόσο η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει κανένα σχέδιο σχετικά με την νέα αυτή τάση / τεχνολογία .

Αρχικά δεν έχουμε χάσει έδαφος ούτε με το VR ούτε με υπηρεσίες δικτύου … Επειδή δεν δημοσιοποιούμε τι κάνουμε μέχρι να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν, ίσως να μοιάζει πως έχουμε μείνει πίσω.

Ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:

Νομίζω ότι τα τυχερά παιχνίδια στο cloud θα γίνουν πιο διαδεδομένα στο μέλλον, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν παιχνίδια που θα είναι διασκεδαστικά ακριβώς επειδή τρέχουν σε τοπικό επίπεδο και όχι στο cloud.

http://ninty.gr/switch/splatoon-2-switch-review/
To review μας για το Splatoon 2.

Η Nintendo επικεντρώνεται σε local multiplayer και single player παιχνίδια καθιστώντας την εμβληματική σε αυτόν τον τομέα. Και ενώ η Nintendo υιοθετεί αργά τις τάσεις παιχνιδιών, έχει δείξει ότι όποτε το κάνει μπορεί να τα κάνει πολύ καλά, όπως για παράδειγμα με το εξαιρετικό Splatoon 2!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση