Χμμμ..κατσε να δούμε γιατι δεν θυμάμαι... Ήταν απο τα πρώτα skylake που είχαν βγει, αν σε βοηθάει αυτο! Έχω μια υποψία πως είναι ο 6700κ.
Τωρα είμαι στο λάπτοπ της δουλειάς και δεν μπορώ να δω... :P
Εκτυπώσιμη Εμφάνιση
Χμμμ..κατσε να δούμε γιατι δεν θυμάμαι... Ήταν απο τα πρώτα skylake που είχαν βγει, αν σε βοηθάει αυτο! Έχω μια υποψία πως είναι ο 6700κ.
Τωρα είμαι στο λάπτοπ της δουλειάς και δεν μπορώ να δω... :P
Modern Warfare 2 στο Χ360.
Παιχνίδι του 2009,τα γραφικά ακόμα και σήμερα πανέμορφα,και το παιχνίδι σκίζει όσον αφορά ατμόσφαιρα και σκηνικά
Shenmue 1 στο PS4.
Ο χειρισμός μου φάνηκε ξανά τόσο απάλευτος όσο τότε που το είχα πρωτοπαίξει στο Dreamcast.Αλλά αυτή τη φορά αποφάσισα να μην το παρατήσω.Το παιχνίδι είναι πραγματικά μπροστά από την εποχή του με όλα αυτά που κάνει.Η σύγκριση με το Yakuza αναπόφευκτη αλλά και λίγο άτοπη.Θέλω όμως να το πω.Οι πρωταγωνιστές των 2 παιχνιδιών είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.Ο ένας καλό παιδί και ο άλλος αληταράς.Στα υπόλοιπα,βλέπω ότι το Yakuza έχει πάρει πολύ περισσότερα απ'όσα θυμόμουν από το Shenmue.Πάντως και τα δύο αποτυπώνουν την Ιαπωνική κουλτούρα σε μεγάλο βαθμό και μου αρέσει αυτό.Το ένα σε μικρά χωριά και οικισμούς,το άλλο σε μια μεγαλούπολη.Μάχη πάντως δεν έχω κάνει ακόμα στο SM οπότε δεν έχω να πω πολλά μιας και το θυμάμαι ελάχιστα.
Υ.Γ.Πήρα σήμερα Shenme Collection,Yakuza Kiwami 2,Lost Sphear,δίνει το Plus το Destiny 2,και βρήκα επιτέλους και σε καλή τιμή το Detroit.Δηλαδή οκ,είπα πριν το Spider-Man να παίξω λίγο πιο παλιά παιχνίδια και να το παίξω Day 1.Τώρα χλωμό το κόβω.Και μετά βγαίνουν και τα Shadow of the Tomb Raider,Assassin's Creed Odyssey,Red Dead Redemption 2.Μέχρι και τον Νοέμβριο,πάει τρένο το πράγμα.Αααχ.
Για FF15 μιλάμε;Άστο καλύτερα,θα βγάλουν κι άλλο υλικό,ακόμα να το ολοκληρώσουν.
Αν δε σε νοιάζει αυτό βέβαια,μια χαρά παιχνιδάρα είναι.
Πάντως τόσα χρόνια μετά κα ακόμα ξεζουμίζουν το 15 αντί να ξεκινήσουν κάνα 16.Τα καλά του Gaas...
Θα κοιτάξω να το πάρω σε επόμενη προσφορά, μιας και είδα πως και σε φυσική μορφή η τιμή του ξεκινά από 25 ευρώ.
Ότι είναι και στα Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs και λοιπά open world games.
To FFXV είναι rpg όμως.[emoji6]
Ξέχασα να γράψω κάποια πράγματα για το Modern Warfare 2 οπότε τα γράφω εδώ,μην "χαλάω" το θέμα του Χβοχ.
Ο τίτλος είναι καταπληκτικός γεμάτος εξαιρετικές σεκάνς μάχης καθώς και τρομερή ατμόσφαιρα.
Παιχνίδι του 2009 και τα γραφικά του ακόμα και σήμερα ρίχνουν σαγόνια.
Το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα παρόλο τα αρνητικά του.
Ποια είναι αυτά;
Μια αποστολή που έχει ένα protect objective κι εσύ είσαι ολομόναχος να αντιμετωπίζεις κύματα εχθρών από παντού.
Κάποιες φορές τα checkpoints δεν στα δίνει με αποτέλεσμα να χρειάζεται να παίξεις ξανά το ίδιο σημείο χωρίς λόγο,μιας και κανονικά έχασες μετά.
Anyway,παίξτε το οπωσδήποτε. Και μη σας χαλάσει η αμερικανιά της ιστορίας του.