Ξέχασα.Στο DS παίζω,την GBA έκδοση.
Εκτυπώσιμη Εμφάνιση
Ξέχασα.Στο DS παίζω,την GBA έκδοση.
Πρόσφτατα τερμάτισα το the last of us (μιας και εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος ps3)και το οποιο μου άρεσε αλλά δεν με τρέλανε κιόλας.Τώρα παίζω το Darksiders και μου αρέσει.hack n slash με στοιχεία απο το zelda όσο αναφορά τους γρίφους ενώ σε σημεία μου θύμισε ακόμα και το metroid prime!!
Αγόρασα το Super Meat Boy από το steam sales και έχω να πω μόνο καλά λόγια για το τίτλο. Καταπληκτικό platformer με εξαιρετικό χειρισμό και αρκετά δύσκολο. Βέβαια είναι δύσκολο λόγω game design και όταν χάνεις δεν μπορείς να θυμώσεις με το παιχνίδι αλλά μόνο με τον εαυτό σου!!
Όχι μονο του Geo. Ίσως το καλυτερο game που φτιαχτηκε ποτε και μιλάς με κάποιον που το είχε παίξει στην εποχή του (άσχετα που ήταν στα Γερμανικά in-game...).
Και όσο για τα bold, είναι κάτι που το ΟοΤ, το κατά πολλούς κορυφαίο Ζέλντα, δεν το καταφερε στον βαθμο του ALttP.
Το κατάφερε το majora's mask όμως!Αλλά εδώ είμαστε σε θέμα για άλλες πλατφόρμες γιατί μιλάτε για nintendo?
Απ'ότι είδα αναφέρει ότι είναι η gba έκδοση οπότε εφόσον δεν υπάρχει στήλη για gba καλά έκανε και το'βαλε αν και λέει παιχνίδια πέρα από την Nintendo το hyper thread...
Εγώ ήμουν ανάμεσα στο Bayo 1 και στο Catherine αλλά μετά την ανακοίνωση με το remake στο Wii U η απόφαση ήταν εύκολη...
Το έχω ήδη τερματίσει μια φορά το Catherine, οπότε τωρα θέλω να δω τις εναλλακτικές επιλογές στην ιστορία...
Βέβαια το προχωρώ με ρυθμούς... Χελώνας λόγω χρόνου και mk8 :p
Αφού τελείωσα επιτέλους με το infamous ξεκίνησα τα far cry 3. Φοβερό!