Έλα,σόρρυ,τώρα το είδα.Κοίτα.Είναι πολύ ωραίος τίτλος και προσεγμένος,αλλά στο σημείο που το άφησα,έχω διαβάσει το αφήνει πολύς κόσμος για τον απλούστατο λόγο ότι είναι broken.Τι εννοώ.Ακολουθεί SPOILER με λευκά γράμματα.Αλήθεια πως βάζω spoiler tags;.Αλλά δε γουστάρω ρε φίλε,τόση ώρα έπαιζα στο δύσκολο,θα το πάω μέχρι τέλους.Το άφησα προσωρινά να παίξω τίποτα πιο χαλαρό και το ξαναπιάνω αν είναι.Spoiler
Είναι μια αποστολή,που οι μόνοι npcs είναι τρομοκράτες,που σημαίνει πως ότι μεταμφίεση και να βάλεις,πρέπει συνέχεια να χρησιμοποιείς το instinct για να μη σε καταλαβαίνουν,διαφορετικά πρέπει να το παίξεις σαν Gears of War.Κάλυψη και πιστολίδι.Αποστολή σου είναι να βρεις 4 αντικείμενα,με τυχαία σειρά,όπως σε βολεύει.Το θέμα είναι ότι δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ CHECKPOINTS.ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΧΘΡΟΥΣ!!!Κι αν τους σκοτώσεις όλους,μάντεψε.Ως δια μαγείας,έρχονται από το πουθενά ενισχύσεις.Οπότε απλά αφήνεις μερικούς θα μου πεις και προχωράς.Το θέμα είναι,ότι ποτέ δεν ξέρεις πόσοι είναι σύνολο,για να πεις,οκ σκότωσα τόσους,θα αφήσω τόσους για να κινηθώ πιο εύκολα κλπ.Όλα αυτά στο hard.Σε χαμηλότερα επίπεδα,μπορείς να κάνεις μόνος σου checkpoints όπου θες,οπότε το θέμα λήγει
Εσύ γιατί άφησες το Deus Ex;Λέω να είναι το μεθεπόμενο που θα πιάσω.
Αυτόν τον καιρό,παίζω Splinter Cell Conviction.Πολλοί εχθροί,πολύ πιστολίδι,αλλά ευτυχώς με αφήνει ακόμα να το παίξω με stealth σε κάποια σημεία.Κατά τ'άλλα μου αρέσει πολύ.Δεν έχει την κλασσική αμερικλάνικη ιστορία της σειράς,έχει κι ένα πιο προσωπικό τόνο σε σημείο που στην αρχή ειδικά,μου θύμισε Max Payne.