Ειπώθηκαν πολλά και άσχημα χθες το βράδυ, τα οποία απλά δεν αναπαράγονται δημόσια.
Αν κάποιος έχει απορία ή αμφιβολία ας μου στείλει pm...
Εκτυπώσιμη Εμφάνιση
Ειπώθηκαν πολλά και άσχημα χθες το βράδυ, τα οποία απλά δεν αναπαράγονται δημόσια.
Αν κάποιος έχει απορία ή αμφιβολία ας μου στείλει pm...
Πληροφορηθηκα ναι... Ο,τι είναι καλύτερο για τη λειτουργία του φόρουμ. Μακριά από τοξικές καταστάσεις
Παίζω πολύ χαλαρά το Far Cry 4.Έλεγα θα το τελειώσω μέχρι να πιάσω πάλι δουλειά,αλλά χλωμό.Δεν πειράζει,στο επόμενο ρεπό.Και μετά πάω κατευθείαν στο God of War.Ήλπιζα να παίξω ενδιάμεσα και το Watch Dogs 2 αλλά δε θα μου γίνει η χάρη.Oh well,μετά το God of War.
Τι λέει το 4, αγόρασα το παιχνίδι σε προσφορά με όλα τα έξτρα dlc κλπ, από το xbox live άλλα δεν το έπαιξα ακόμα. Σε σχόλια διάβασα πως είναι ίδιο με το 3.
Εξαρτάται τι εννοούν ίδιο με το 3.Ότι είναι στην ίδια φόρμουλα;Ναι.Δεν έχει σημασία όμως,είναι αρκετά καλό ως τώρα.Έχω παίξει ένα 7ωρο μόνο βέβαια.
Τέλος μετά από 26 ώρες το Far Cry 4 συν άλλες 7 ώρες το dlc Valley of the Yeti.
Γενικά το 4 μου άρεσε πιο πολύ από το 3,είχε πληθώρα στις επιλογές προσέγγισης και ήταν πιο εκρηκτικό σε φάσεις.
Ο Pagan Min,αν και τον βλέπουμε λίγο,έχει τεράστια παρουσία στον κόσμο του Kyrat και μαθαίνουμε πολλά γι'αυτόν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Στο τέλος δεν ήθελα να τον σκοτώσω,αλλά οκ,τον άλλο τερματισμό τον είχα δει και όταν το είχα πρωτοπαίξει,επομένως έπρεπε.:(
Το dlc είναι συνδυασμός αποστολών με horde missions αλλά αν κάνεις όλα τα upgrade quest με το που ανοίξουν και κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις,είναι όχι απλά πιο εύκολες,αλλά και ευχάριστες,ακόμα και για μένα που βγάζω φλύκταινες με κάτι τέτοια.
Ξεκινάς με μηδενικό level αλλάοι απολαβές είναι περισσότερες και οι απαιτήσεις λιγότερες,με αποτέλεσμα να τουμπανιάζεις πολύ εύκολα.Τέλος τα snowmobile είναι τέλεια οχήματα για να διασχίζεις γρήγορα μεγάλες αποστάσεις ενώ και οι μάχες με τους Yeti είναι σαν mini boss fights,και ειδικά στις horde missions μπορεί να αποδειχθούν είτε σε σημαντικούς συμμάχους είτε σε παράγοντα πανωλεθρίας.
Το προτείνω.
Μόλις τερμάτισα τα crash remaster και το Ps4 ανοιγει αυτές τις μέρες μόνο για να παίξουμε Η γνώση είναι δύναμη. XD
Αξιοπρεπές party game, σίγουρα όχι επιπέδου Buzz αλλά στη σωστή κατεύθυνση. Παρότι δεν έχει την ποικιλία των τόσο διαφορετικών γύρων του Buzz έχει πολύ ωραίες κατηγορίες ερωτήσεων και αυτό είναι που το σώζει.