Αρχικά καταχωρημένο από
vassilis_pap
Και εδώ έχω πολύ καλές εντυπώσεις από ενοικίαση.Μου το συστήνεις για αγορά; Η ιστορία τι λέει; Μέχρι το σημείο που το έπαιξα φαινόταν πάντως πάρα πολύ καλό και το σύστημα μάχης φαινόταν ενδιαφέρον....
Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!
Η ιστορία είναι πολύ ωραία και λέει πολύ. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ μεγάλο και δεν τελειώνει εκεί στο Σκοτεινό Τζίνι που νομίζεις(δεν αναφέρνω άλλα, αλλά όταν το παίξεις όλο, θα καταλάβεις).
Μόνο για vassilis_pap
Spoiler
Τώρα πρέπει να κάνω όλες τις αλχημείες και να βρω και τα τερατάκια που ίσως να λείπουν για να γεμίσω το 100% σε όλα τα στατιστικά προόδου προκειμένου να πάρω την πλάτινα. Είναι χρονοβόρα διαδικασία και είναι αρκετά παλούκι. Αν το παίξεις, θα καταλάβεις.
Σύμβουλες
1) Αν δεις κάποιο τερατάκι να σ' ερωτεύεται(γι' αυτό θέλεις την Esther, την πίπινα ξανθιά), αμέσως πιάστο. Θα σου χρειαστεί μετά.
2) Πρέπει να του κεράσεις διάφορα γλυκά του τερατάκιου για ν' ανεβεί τα επίπεδα μεταμόρφωσης. Για τον Oliver θέλεις τον Mite και τον Dinoceros. Εσύ έχε τον Mite στα ύψη. Θα τον χρειαστείς μετά. Το ίδιο και τον Dinoceros που είναι από τα πιο δυνατά τερατάκια. Συνέχεια δίνε στον Mite σοκολάτες(που σου δίνουν ποσοστό επίθεσης) για να δυναμώσεις το Familiarization. Το θέλεις για το τρόπαιο.
Ναι, το σύστημα μάχης είναι αρκετά πρωτότυπο. Τα μικρά πλασματάκια που πολεμούσαν μου θύμισαν λίγο τα Pokemons. Κατά τα άλλα το σύστημα μάχης είναι παρόμοιο με αυτό του Eternal Sonata. Το σύστημα μάχης έχει και τα μειονεκτήματα του, τα οποία θ' αντιληφθείς σύντομα, αν το προχωρήσεις.