^Καλά ντε, μη βαράτε, το εμπεδώσαμεν.
Θα ήθελα να δω νέα στοιχεία όπως νέες περιοχές στο στυλ των επιπλέον νησιών όπως στις fire red/leaf green πάντως!Ή ακόμη και νέα στοιχεία gameplay όχι απαραίτητα παρμένα από X/Y αλλά κάτι εντελώς καινούριο!
Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Όλα τα remake πάντα ήταν βελτιωμένα σε αυτό το τομέα δεν έχω παράπονο, είχαν το κάτι παραπάνω και διόρθωναν όποια λάθη είχε η προηγούμενη έκδοση. Απλά πρέπει να περιμένουμε τι καλό θα βάλουνε. Η έκπληξη της γενιάς X&Y ήταν που δεν είχαμε ένα ακόμα μεταβατικό παιχνίδι τύπου Yellow/Emerald/Platinum, πιστεύω πολλοί περιμέναμε την έκδοση "Ζ" πριν πάρουμε κάποιο καινούριο παιχνίδι.
Για μένα οι Ruby/saphire είναι οι αγαπημένες μου γιατί ήταν η περίοδος που είχα επενδύσει αρκετά στο παιχνίδι και μάθαινα στρατηγικές και έκανα πολλά battles με τους φίλους μου.
In the end you played with the Megadrive too
"people need to stop saying bad controls when they actually mean the controls are different to what they're used to or are expecting, have a lot of depth and they can't be bothered learning
just admit you're too lazy to learn in depth game systems"
Το ότι βγαίνουν τα remakes των ruby/sapphire δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα βγει Ζ ή Χ/Υ 2.Προσωπικά σε αυτή τη γεννιά θέλω Ζ λόγω Zygarde.Ταιριάζει παραπάνω από τα Χ/Υ 2 που δεν έχουν λόγο όπως ας πούμε στις black/white 2.
Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
3ds friend code: 3583-0246-7344
Wii u -> ΝΝID: stamos17
Σουιτσ: SW-0598-4181-3516
Eπίσης θέλω να δω πως θα φαίνεται αυτή η πόλη(δεν θυμάμαι το όνομα) σε 3D
Αν και λογικά θα βγάλουν το Kecleon γιατί το τρικ δεν θα δουλεύει σε 3D
In the end you played with the Megadrive too
"people need to stop saying bad controls when they actually mean the controls are different to what they're used to or are expecting, have a lot of depth and they can't be bothered learning
just admit you're too lazy to learn in depth game systems"