Καλωσορίσατε στο Ninty.gr !Μόλις κάνετε εγγραφή κάντε κάντε ένα ποστ εδώ,και πείτε μας λίγα λόγια για εσάς για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα!![]()
Καλωσορίσατε στο Ninty.gr !Μόλις κάνετε εγγραφή κάντε κάντε ένα ποστ εδώ,και πείτε μας λίγα λόγια για εσάς για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα!![]()
Χαίρεται και από εμένα για μία ακόμη φορά!
Το όνομα μου εμένα είναι Γρηγόρης και μένω Ηράκλειο Κρήτης!
Μετά το καλοκαίρι μάλλον ανεβαίνω Αθήνα για ΤΕΙ!!
Γεια σας, (ξανα)
Με λενε Παναγιωτη και ειμαι σπουδαστης στο ΤΕΙ Καβαλας στην Βιομ. Πληροφορικη.Δουλευω σαν web designer.
Αυτα!
Hey wasuup?
Ειμαι ο Τιτος, και σπουδαζω στο ΙΕΚ ΚΑβαλας (πληροφορικη). Λατρευω την ninty. Καλως σας (ξανα)βρήκα.... Ολα να πανε καλα αυτη τη φορα...
Super Mario Sunshine στα ελληνικα: https://www.youtube.com/watch?v=O3Jc...b7SBMRsYXzGjPU
Γεια σας και πάλι, είμαι ο Δημήτρης και σπουδάζω στα Χανιά (είμαι από Καρδίτσα) ΤΕΙ Ηλεκτρονικής.
Nintendo rulez από πάντα! Kάτω τα τσιράκια του Κόκκαλη και της Sony!!! LOL
There is only one RETURN ok? And it aint of the king it's of the JEDI
xaireto ola ta paideia kai go!me lene petro kai eimai palabos me ti ninty kai ti mousiki..prin apo ligo kairo apofoitisa apo to iek domi kai ap tin eidikotita ixolipsia kai ton aygousto etoimazome na ypiretiso ti patrida..
Nintendo 4 everrr!!
im a freakin die-hard nintendo fan!and i am freakin proud!
(opoios thelei na kanoume o enas ton allon add sto wii as mou steilei pm)
well said man...Nintendo rulez από πάντα! Kάτω τα τσιράκια του Κόκκαλη και της Sony!!! LOL![]()