Εδώ ανταλλάσσουμε ελεύθερα απόψεις και νέα για το Nintendo Switch!
Το παρόν δημιουργήθηκε ως συνέχεια του αρχικού σχετικού θέματος, για το έτος 2018 (ήδη το "παλιό" είχε ξεπεράσει τις 100 σελίδες!)
Εδώ ανταλλάσσουμε ελεύθερα απόψεις και νέα για το Nintendo Switch!
Το παρόν δημιουργήθηκε ως συνέχεια του αρχικού σχετικού θέματος, για το έτος 2018 (ήδη το "παλιό" είχε ξεπεράσει τις 100 σελίδες!)
Καλή αρχή και καλή χρονιά. Προσωπικά τις τελευταίες μέρες έχω καει με το nba playgrounds2 μαζί με τον γιο μου. Φοβερό παιχνίδι, καλύτερο από το 1 , χαλαρά.
Νέο τόπικ, νέο game!! Έφαγα κόλλημα με YS VIII, πολύ καλό RPG!!![]()
Switch Friend Code: SW-5634-9436-9108
Εγώ που το κάνω από το 2017 όλα είναι μία χαρά μέχρι στιγμής Αν και είμαι βέβαια μόνιμα παρκαρισμένα στο South Africa όσες φορές έχω γυρίσει στο Ελληνικό έτσι για χαβαλέ μία χαρά.
Sw-4712-8104-7329
Μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα ; Το gamesharing δεν λειτουργει μονο αν ειναι offline οι κονσολες ;
Αν πάνε αποκλειστικά και μόνο σε κινητά, εγώ θα πάψω να ασχοληθώ όπως και πολύς κόσμος πιστεύω. Εδώ και το Fire Emblem που μου αρέσει, όταν βγήκε στα κινητά, το κατέβασα, έπαιξα λίγο και μετά το έσβησα. Καλύτερα παιχνίδια με τιμή σε κονσόλες παρά free2play σε κινητά και χωρίς ιστορία, χωρίς σωστό gameplay, χωρίς level-design, κλπ. Καλό είναι να υπάρχει και το mobile gaming για να βγάζει χρήματα η Nintendo αλλά όχι αποκλειστικά μόνο για κινητά που δεν υπάρχει ούτε καν σωστός χειρισμός. Οπότε δε νομίζω να γίνει αυτό για μόνο για κινητά διότι τα περισσότερα παιχνίδια της Nintendo χρειάζεται παραδοσιακό χειρισμό. Δεν μπορείς να βγάλεις ένα smash bros, mario 2d-3d, zelda 3D, starfox, donkey kong κλπ σε οθόνη αφής και να διατηρηθεί το ίδιο gameplay.