Χρονια πολλα σε όλους. Τις τελευταιες μερες, γεννηθηκε στο μυαλο μου μια απορια, που θα ηθελα πολυ να μοιραστω μαζι σας και να μου πειτε το τι πιστευετε. Βλεπω λοιπον σε διαφορα forum και FB group, πολλα ατομα να κανουν αναρτησεις του στυλ "70 ωρες και συνεχιζω" ή "αυτο το game μπορει ανετα να σου παει 100 ωρες" (λογω αυτων των αναρτησεων φυσικα μου γεννηθηκε αυτη η απορια). Αναρωτιεμαι λοιπον ειμαι Ο ΜΟΝΟΣ ρε σεις που δεν αντεχει να παιζει τοσες πολλες ωρες ενα game;;;; Καλα δεν μιλαμε μονο απο αποψη χρονου, αλλα ας μπει και αυτος ο παραγοντας στη συζητηση και στις απαντησεις σας. Μιλαω γενικα. Ουτε καν σε μικροτερη ηλικία θυμαμαι τον ευτο μου να παιζει τοοοοοσες ωρες ενα game. Μια και μοναδικη φορα το χω κανει με το Zelda: Twilight Princess και οσες φορες δοκιμασα να ξαναπαιξω τεραστια games, σαν και αυτο, στο 20ωρο τα παρατουσα. Ενταξει, σιγουρα υπαρχουν (οι πιο πολλοι δηλαδη) gamers που το γουσταρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτο. Αλλα διερωτώμαι: Ποσοι να 'ναι αραγε αυτοι που δεν το κανουν; Ειτε απο αποψη χρονου, ειτε απο θεμα προτιμησης (κυρίως αυτο το 2ο με νοιαζει). Δηλαδη θα "σκασω". Ειμαι ο μονος, ή τελος παντων ενας απο τους ελαχιστους, που γουσταρει τρελα μια διαρκεια των 18-20 ωρων; Να παιζεις, να το ευχαριστιεσαι, αλλα να μην κουραζει. Θα 'θελα πολυ να ακουσω τις αποψεις σας.
![]()
![]()
ΥΓ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν αναφερομαι σε online games που η διαρκεια τους ειναι ατελειωτη. Αναφερομαι καθαρα σε single player games.