Μετά από 1.5 χρόνο από την κυκλοφορία του wii παίζεται ακόμα gamecube?Αν ναι τι παιχνίδια?
Μπα,έχω να το ανοίξω πολύ καιρό....
Μια φορά τον μήνα και αν
Σχεδόν καθημερινά/πολύ συχνά
Δεν έχω Gamecube
Μετά από 1.5 χρόνο από την κυκλοφορία του wii παίζεται ακόμα gamecube?Αν ναι τι παιχνίδια?
Paizw paixnidia to kubou sto wii an auto metraei
-SSBM
-TLOZ TP
ναι φυσικά,γενικά για games του gamecube μιλάμε...
gamecube den pezo giati to evala sto kouti tou - ta pexnidia tou gc ta pezo tora sto wii vazo pou k pou ta metroit k to zelda -thelo na ta ksana pekso opos pola akoma games opos k to super mario sunshine - eternal darkness klp alla thelo na pekso k apo n64 zelda majora's mask alla k apo wii to zelda k sto telos den pezo tipota an k apo wii den termatisa pola games - pou ine ta sxolika xronia pou vriskame xrono tora ena games 4-5 mines to pezoume giati den exoume xrono.
Σχετικά σπάνια, μια φορά το μήνα/δίμηνο, παίζω στο sτο wii, τα gc-games:
Eternal Darkness
Ocarina Of Time (2ο disc από το windwaker)
Resident Evil.
Υ.Γ. Ο τίτλος έχει ένα ορθογραφικό λάθος "παίζετε" :tongue:
Wii code: 3779-7035-7273-3448
Mario Kart Friend Code: 3780-9342-7856
Εδώ δεν βρίσκω χρόνο για Wii,για GC θα βρω?
Δυστηχώς έχω πάνω απο ενα χρόνο να παιξω με το GC![]()
Nintendo Network ID (Wii U): andys12
3DS Friend Code: andys12 : 4682-8443-3122
Απαγορεύεται η χρήση των greeklish!
εγώ παιδιά παίζω... έχει πολύ ωραίους τίτλους και ειδικά τα mario party και άλλα τέτοια games για να περνάτε ώρες με τους φίλους σας μπροστά απο την οθόνη![]()
Εγώ δεν παίζω.Το gamecube μου'χει χαλάσει(η κεφαλή) και στο Wii δεν μπορώ να βρω τη memory card μου και παρόλο που θέλω δεν παίζω καθόλου εν τέλη.
Eγω μετα απο αρκετο καιρο το ξαναεπιασα στα χερια μου,πριν λιγες μερες μου ηρθε και το star fox adventures που ειχα παραγκειλει.Νομιζω οτι δεν εχω τελειωσει ακομα με το gc,ειναι μερικοι τιτλοι οπως luigis mansion,super mario sunshine,killer 7 που δεν τους ειχα προλαβει αλλα σκοπεβω να τους αγορασω τωρα!