Έχω ακούσει και για το VI τα καλύτερα (ακόμα καλύτερα απο τα προηγούμενα), αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. :/ Το έχω sealed, αμερικάνικο όμως και το κρατάω λίγο ακόμα κλειστό μήπως βρω κάποιον που έχει το ευρωπαικό για ανταλλαγή επειδή συλλέγω όλα τα ευρωπαικά FF.Δεν ξέρω πόσο ακομα θα αντέξει κλειστό. Πρόταση κανείς?
![]()
Aπο την άλλη όμως τα breath of fire και tales of phantasia gba ports είναι για κλωτσιές.Το FF iv είναι το καλύτερο jrpg που έχει δημιουργηθεί ποτέ και θα σου πρότεινα να το απολάυσεις ή στο snes σου ή στην οθόνη του pc σου.
Το Final Fantasy IV το έλιωσα για πρώτη φορά στο DS. Ήταν ένα φανταστικό remake. Και αραιά και που το παίζω και στο GBA (χωρίς να το έχω τερματίσει ακόμα εκεί).![]()
Α οκ!Μιση ώρα το έχω παίξει πριν 5 χρόνια στο PSone προς στιγμήν.... :/
Πολλά FF δεν μπορείς να αλλάξεις jobs στους χαρακτήρες, δεν λέει κάτι αυτό.Το σύστημα λεβελ απ του 2 μου αρέσει, έχει κάτι απο elder scrolls, έχει ωραίο σύστημα διαλόγου που απομνημονεύεις λέξεις και μαθαίνεις πληροφορίες, έχει σενάριο, πλοκή, γνωρίζεις τον cid για πρώτη φορά, είναι το πρωτο πραγματικό F.F. το 1 απλά μπορείς να το παίξεις για ιστορικούς λόγους κι αν αντέξεις.
Το 8 μου άρεσε ιδιαίτερα μπορώ να πω, πέρα απο το ηλίθιο σύστημα με τα summons που έπρεπε να δεις τι κάνεις ο ifrit και όλα τα άλλα τέρατα που καλούσες για μυριοστή φορά χωρίς να μπορείς να κάνεις skip.Μαρτύριο.
Και στο Final Fantasy VII ίσχυε το ίδιο με τα summon, αλλά το VII πάντα δικαιολογείται! ;) Πάντως στο πρώτο FF εμφανίζεται για πρώτη φορά το Bahamut!![]()
Altered Beast
Wario Land 4
Street Fighter II
Castlevania : Harmony of Dissonance
Castlevania : Aria of Sorrow
R-Type III
Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge
Castlevania: Circle of the Moon
Baldur's Gate
Metroid: Zero Mission
Donkey Kong Country
Donkey Kong Country 2